Konferens

Vi har en ny hemsida där ni kan se alla våra konferensrum https://lyckholms.com/konferens/

Oavsett om det är ett mindre ledningsgruppsmöte, en utbildning, aktiverande teambuildning eller en festlig kick off gör vi allt för att du ska få ett perfekt forum för att uppnå dina mål.

Sodexo erbjuder er att konferera i en unik miljö där gammalt möter nytt. Vi tror att kreativa lokaler, lyhörd personal, matupplevelser och en rogivande atmosfär är nyckeln till en lyckad konferens. Målsättningen med er konferens kan variera men här finns möjligheter att bolla idéer, inhämta energi eller planera inför kommande budgetår.

I våra olika konferensrum från sekelskiftet finns inte bara den nödvändiga och bekväma tekniken utan också en upplevelse utöver den traditionella konferensen. Varje konferensrum, matsal och grupprum har en egen touch och varje rum erbjuder dig som gäst nya intryck.

För att orka vara fokuserad krävs energi. Vi erbjuder god och näringsriktig mat i vår restaurang som ligger i anslutning till Villan. Vår matfilosofi är enkel. God mat ska lagas från grunden med hjärta och omsorg. Till kaffet plockar vi fram goda kakor och bullar. Vi är lyhörda för era önskemål.

Lunchen serveras i vår fina restaurang eller passar de er bättre att avnjuta lunchen på stående fot så ordnar vi det.

Anläggning Beskrivning Bio Skol U-bord Styrelse Öar Storlek

Kassarummet

Till det gamla kassarummet gick arbetarna på bryggeriet för att hämta ut sin lön, både i pengar och öl sägs det.
LÄS MER >
00080

Biblioteket

Biblioteket pittoreskt renoverat och inrett för att behålla sin charm. Här inspirerades Johan Wilhelm Lyckholm av klassiska band.
LÄS MER >
1234

Salongen

I salongen hördes på den gamla goda tiden klingande champagneglas och en massor av skratt. Här finns rum för det stora sällskapet.
LÄS MER >
402418222043

Matsalen

Matsalen är det perfekta rummet för det större sällskapet, här finns möjlighet till olika sittningar beroende av konferens karaktär. Här dukade husfrun upp till festmiddagar för Johan Wilhelm Lyckholm och hans vänner.
LÄS MER >
442420222047

Biljardrummet

Biljardrummet är unikt utformat och inbjuder till spännande föredrag, där ni kan välj skolsittning eller biosittning.
LÄS MER >
302218201845

Kontoret

Konferenslokal med pc-kanon, högtalare, blädderblock, whitebord, trådlöst nät, hörslinga. Tillgång till två mindre grupprum i anslutning till konferensrummet.
LÄS MER >
251816161230