Om oss

Centralhuset Konferens ligger i Centralstationen, First Hotel G och drivs av Sodexo Meetings. Vi har ett nära samarbete med First Hotel G gällande luncher, middagar, arrangemang och logi. Våra lokaler stod klara i januari 2004 och består av upp till 8 ljusa och funktionella möteslokaler. Här kan du lägga allt från det lilla mötet upp till större grupper på runt 100 personer.

Sodexo Meetings driver idag ett 10-tal hotell- och  konferensanläggningar runt om i Sverige. Vi erbjuder olika prisvärda konferenspaket eller skräddarsydda konferenser. Oavsett om syftet är ett mindre ledningsmöte, en utbildning med många deltagare, aktiverande teambuilding eller en festlig kick-off så blir du väl omhändertagen av oss.

Sodexo Meetings arrangerar också möten utanför våra egna anläggningar. Vår inriktning och specialitet är större måltidsevenemang och middagsupplevelser där det ställs höga krav på mat, dryck, råvaror, logistik och service. Vi tar hand om hela lösningen, från strategi till projektledning och genomförande. Några exempel är Love Stockholm 2010 och Volvo Ocean Race.

Sodexo Meetings är ett segment inom Sodexo AB. Sodexo grundades 1966 av Pierre Bellon i Marseille, Frankrike och är idag världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Vår historia i Sverige startade redan i början av 1900-talet. Bland våra anställda finns över 100 olika yrken och vi är det enda företaget på marknaden som med den mångfalden kan erbjuda tjänster inom tre olika områden – On site services, Benefits & Rewards Service och Personal & Home Services.

100 miljoner människor tar dagligen del av vår service världen över och det är den erfarenheten som gör det möjligt för oss att utveckla Quality of Life Services – service som ökar individers välmående, ökar effektiviteten och hjälper företag och organisationer att prestera.

Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter ca 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Vill du ha ett lokalt avtal för återkommande möten på  Centralhuset Konferens kontakta: Peter Numerius, platschef Centralhuset Konferens, Telefon 031-61 68 50, E-post: peter.numerius@sodexo.com

GDPR

Lagen som träder i kraft under våren 2018  kallas för GDPR och syftar till att du som gäst hos oss ska känna dig trygg med hur vi använder din mailadress, telefonnummer och andra personuppgifter.

Då Sodexo Meetings med de olika hotell- & mötesanläggningar som vi har förmånen att driva är en del av det globala serviceföretaget Sodexo arbetar vi utifrån samma rutiner och policy kring dessa frågor som övriga delar av Sodexo. Våra centrala webbplatser samt de lokala webbsidorna för respektive anläggning hanteras på samma sätt som www.sodexo.com och www.sodexo.se. Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetpolicy. Läs mer här:

https://se.sodexo.com/home/online-data-protection-policy.html

 

essay writer