Kämpasten

   
   

 

Unik miljö endast 20 minuter från Arlanda

Kämpasten är en konferens- & utbildningsanläggning designad för att möta högsta krav på lärmiljö och forum för nätverkande. Endast 20 minuter från Arlanda ligger anläggningen vackert belägen vid Mälarens strand strax väster om Sigtuna. Här finns lång erfarenhet av olika typer av möten och vad som krävs för att de ska bli lyckade. Vi vet att det handlar om ett samspel mellan ändamålsenliga och bekväma lokaler med modern utrustning och teknik, professionell och personlig service samt förstklassig mat och dryck.

På Kämpasten möts hela världen

Svenska och internationella gäster stannar hos oss under längre perioder och återkommer ofta flera gånger. Handelshögskolan i Stockholm, en av Europas största och ledande aktörer för verksamhets- och ledarutveckling, äger och genomför många av sina utbildningar på Kämpasten.

Erbjudande om avtal

På Kämpasten finns rika möjligheter till effektiva möten. Löpande under året erbjuder vi dig som ny eller återkommande kund attraktiva erbjudande. Dessa erbjudande kan ej kombineras med andra avtal eller företagsrabatter.

Har du löpande behov av konferenslokaler runt om i landet eller i närområdet kring Kämpasten?

Via Sodexo Meetings kan du teckna företagsavtal som gäller på flera av våra hotell- och konferensanläggningar. Detta hjälper dig att få framgångsrika möten till attraktiva priser. Efter avtalstecknande hjälper vi dig med implementering och information av avtalet via e-post, visningar och event efter dina önskemål.

Vill du ha ett lokalt avtal för återkommande möten på Kämpasten kontakta:

Stefan Ros, Platschef Kämpasten

Telefon: 08 – 5788 3730

E-post: stefan.ros@sodexo.com

Antal konferenslokaler 5
Kapacitet konferens 75
Kapacitet boende 116
Kapacitet restaurang 108
Antal rum 116
Spa/relaxavdelning Nej
Gratis Wi-Fi Ja

Kämpastensvägen 17
193 31 Sigtuna

Telefon: 08-592 585 00

GPS-koordinater: 59.61880470,17.67759540

E-post: kampasten@exedsse.se
Webb: www.kampasten.se