Nyheter

Den gamla fabriksmiljön efter Lyckholms Bryggeri har länge varit en slumrande pärla, men nu väcks den till nytt liv och blir en mötesplats för företagare och konferenser, fester och event. Kvarteret Lyckholms ligger i de centrala delarna av Göteborg och här kan ni konferera i en unik miljö där gammalt möter nytt. Vi tror att kreativa lokaler, lyhörd personal, matupplevelser och en rogivande atmosfär är nyckeln till en lyckad konferens.

Biljardrummet

I våra olika konferensrum från sekelskiftet finns inte bara den nödvändiga och bekväma tekniken utan också en upplevelse utöver den traditionella konferensen. Varje konferensrum, matsal och grupprum har en egen touch och varje rum erbjuder dig som gäst nya intryck. Oavsett om det är ett mindre ledningsgruppsmöte, en utbildning, aktiverande teambuilding eller en festlig kick off gör vi allt för att du ska få ett perfekt forum för att uppnå dina mål.

Välkommen att boka på 010-250 60 20 eller lyckholms.se@sodexo.com

Vill du komma på visning? Välkommen att kontakt vår säljare Andreas K:son Edman på 0765-023308 eller via e-post andreas.edman@sodexo.com