Nyheter

Fredagen den 10 juli, öppnade Sodexo Kviberg Park Hotel & Conference – en viktig del av det helt nya navet för multisport: Göteborgs Nya Arena.

Under invigningen för inbjudna gäster minglade gästerna runt och tittade på de unika möjligheter till uppleveleser, träning och olika typer av möten som erbjuds. I den högtidliga invignigen presenterade de tre ägarna till fastigheten det nya namnet för arenan; PrioritetSerneke Arena.

Med en yta på 45 300 kvadratmeter blir det nya landmärket en av Göteborgs största byggnader. Den unika sportanläggningen rymmer bland annat en året runt-öppen skidanläggning inomhus, en fullstor fotbollsplan, två idrottshallar, grundskola, idrottsgymnasium, gym, föreningslokaler och en skadeklinik för idrottare.

Sodexo har fått prestigeuppdraget att bland annat driva hotell, restaurang samt en konferens- och mötesavdelning med kapacitet för olika slags evenemang och sportarrangemang.

– Att vara med från dag ett i ett sammanhang som främjar hälsa och välbefinnande, går helt i linje med Sodexos mission. Genom Kviberg Park Hotel & Conference kan vi bidra ytterligare till ökad livskvalitet genom att erbjuda möjligheter till aktivitet, upplevelser, återhämtning och socialt umgänge i en attraktiv och optimalt planerad och skött fysisk miljö, säger Sodexo AB:s vd Azita Shariati.

Sodexos hotell- och konferensanläggningar finns på olika platser runt om i Sverige och rymmer allt från konferenshotell, herrgårdar och kurhotell med spa till mötesplatser i city eller i unik vildmarksmiljö.