Nyheter

Nordens största multisportanläggning börjar ta form i stadsdelen Kviberg i Göteborg. Sportanläggningen är unik i sitt slag och kommer bland annat inrymma en skidanläggning inomhus, en fullstor fotbollsplan, två idrottshallar, grundskola, idrottsgymnasium, restaurang, hotell, gym, skadeklinik för idrottare och föreningslokal. Byggnaden kommer att bli en av Göteborgs största med en yta på 45 300 kvm. Det kan jämföras med Malmö Arenas 51 000 kvm och Friends Arenas ca 100 000 kvm

I den fantastiska arenan kommer det att finnas rika möjlighet att mötas, umgås, må gott oavsett om du gästar Göteborgs Nya Arena vid ett sportarrangemang, har din träningsanläggning här, planerar ett företagsevent, en konferens eller önskar boende i samband med ett besök i Göteborg.

Kviberg Park Hotel & Conference 

Sodexo har fått prestigeuppdraget att bland annat driva hotell, restaurang och mötesanläggningen i Göteborgs Nya Arena och vi har valt att låta områdets namn bli hotellets namn; Kviberg Park Hotel & Conference.

Globalt sett Sodexo är det enda företaget på marknaden som med den mångfalden kan erbjuda ett komplett erbjudande av innovativa servicelösningar. Vi utvecklar, leder och levererar tjänster inom tre områden – On-site Services, Benefits & Rewards Services samt Personal & Home Services.

Inom Sodexo Meetings har vi samlat de hotell- och mötesanläggningar som vi har förtroende att driva. Dessa finns på olika platser runt om i Sverige och rymmer allt från konferenshotell, herrgårdar, kurhotell med spa, även flertalet mötesplatser med cityläge i våra större städer till möten i unik vildmarksmiljö. Kort sagt – allt du behöver för en lyckad upplevelse oavsett om du planerar ett dagsmöte, en flerdagars konferens, en privat weekendresa eller en storslagen fest.

Kviberg Park Hotel & Conference i Göteborgs Nya Arena erbjuder följande möjligheter:

  • Antal konferenslokaler 8 lokaler
  • Kapacitet konferens 150 platser i största lokalen
  • Antal hotellrum 121 rum
  • Kapacitet hotell 355 bäddar
  • Antal restauranger & barer 1 restaurang & 2 barer
  • Kapacitet restaurang 200 platser

För mer information, bokning och visningar av anläggningen kontakta:

Frågor om lediga tjänster på Kviberg Park Hotel & Conference

  • Vi kommer löpande att lägga ut lediga tjänster på www.sodexo.com där du kan hitta information och söka den tjänst som passar dig bäst.