Nyheter

Kämpasten i Sigtuna erbjuder inte bara konferensmöjlighet i huvudbyggnaden utan också ett alternativ för er som önskar avskildhet. Naturligtivs blir matupplevelsen och servicen precis lika fantastisk som alltid på Kämpasten.

I vår nyrenoverade Sjövilla får ni möjlighet att konferera helt avskilt. Det finns en konferenslokal som rymmer 25 personer i valfri sittning samt fyra grupprum. Sjövillan ligger precis vid Mälarens strand och har en terrass i direkt anslutning som vetter mot vattnet!

utebord sjövillan  konfrum sjövillan

www.sodexometings.se/erbjudanden hittar du ett attrkativt paket för möte i Sjövillan på Kämpasten

Under våren har rummen i Badhotellet på Nynäs Havsbad fått helt ny inredning och är nu redoa hälsa nya konferensgäster, spa-gäster samt fest- & bröllopsgäster välkomna. En varm och ombondad inredning med sköna sängar, härliga textiler och vackra ting gör vistelsen på anrika Nynäs Havsbad ännu mer behaglig. Naturligtvis är utsikten från rummen åt havet lika imponerande som tidigare.

Resized_20190429_105450_3920001002001   Besök på Nynäs havsbad ger upplevelser och välbefinnande  Dubbelrum Badhotellet

Boka din nästa vistelse på Nynäs Havsbad på www.nynashavsbad.se

 

Restaurang Ullevigatan i Göteborg har ett erkänt bra kök som många lunch- & konfereensgäster njuter av. Nu har även du som planerar en fest eller mottagning möjlighet att beställa bufféer från just Ullevigatan. Du är välkommen att kontakta oss för mer information och förslag ullevigatan.se@sodexo.com

Studentbuffé 2019    Ullevi Park gatuperspektiv 110523 DH

Kämpasten vid Mälarens vackra strand har öppnat igen efter den brand som så tragiskt förstörde restaurangbyggnaden. I en smakfull tillfällig lösning serveras du lika utsökta måltider med samma fantastiska bemötande som tidigare.

Välkommen hälsar våra kollegor på Kämpasten

Exteriör tillfälliga byggnaden      Lounge i tillfälliga byggnaden 

 

Nu har du möjlighet att avsluta veckan eller förgylla helgen med en smakrik Afternoon Tea vid havet på vackra Nynäs Havsbad. Premiären är den 12 januari och vi dukar upp till Afternoon Tea varje fredag och lördag kl 14:00 – 17:00.

Välkommen att boka bord på 08-520 604 00 eller nynashavsbad.se@sodexo.com

Strandhotell 1318x459

En gång varje månad har du som arbetar i Arenastaden Solna eller planerar en konferens just den dagen möjlighet att starta morgonen med en härlig och smakfull ”hotellfrukost” på vår bistro Le Vélo. Ingen föranmälan behövs, du betalar enkelt med kort när du kommer.

Nästa tillfälle är fredagen en 1 december du en julinspirerad hotellfrukost dukas upp mellan kl 07:30 – 09:00

julbild     Bistro Le Vélo med gäster

I vackra Sigtuna finns många hotell- & konferensanläggningar. En av dem är Kämapsten som vi har förmånen att driva på uppdrag av Handelshögskolan i Stockhom. Nu går Kämpasten och de övriga Sigtunaanläggningarna samma i ett upprop och en utmaning att tänka hållbart och klimatsmart när det gäller affärsresor och affärsmöten.

IFL Kämpasten flygbild

Läs hela artikeln här: http://www.meetingsinternational.se/news.php?id=3516#.WfnUP2eWxMs

Även tidningen Besöksliv uppmärksammar detta. Läs deras artikel här: http://www.besoksliv.se/debatt/vi-maste-skynda-pa-omstallningen-till-bioflygbransle/

 

Sodexo meetings är en del av det globala serviceföretaget som erbjuder företag, myndigheter, organisationer och privata konsumenter ett brett utbud av tjänster. I höstens nummer av tidningen KonferensVärlden skriver de inspirerande om oss, vårt utbud och våra värderingar. Du är välkommen att lära känna oss lite mer genom att läsa här: http://www.konferensvarlden.se/reportage/stort-och-brett-serviceutbud-hos-sodexo.htm

NH_362_306x178

Då vi under sommaren avslutat verksamheten på Luma Restaurang & Konferens i Hammarby Sjöstad och på Klara Konferens i Stockholms City vill vi tacka dig som besökt oss under åren. Vi hoppas dock att du ska fortsätta att komma till oss och därför rekommenderar vi följande mötesplatser:

  • Drottninggatan 89 som har plats för upp till 60 personer
  • Norra Konferens i Arenastaden Solna som har plats för upp til 120 personer
  • Le Vélo i Arenastaden som har plats för upp till 50 personer

Lobby i konferensen Le Velo    DSC_4797    Lobbycafé Drottninggatan 89 Stockholm M2

Mer info hittar du här http://www.sodexomeetings.se/hitta-anlaggning/

Boka gör du enklast genom att mail din förfrågan till bokningsservice.se@sodexo.com eller ringa 020-64 00 00

Stressa mindre, lev mer! Om stresshantering och hållbar hälsa

Önskar du ibland att ditt liv inte gick i ett sånt hetsigt tempo? Att du hade mer tid för sådant du verkligen mår gott av? Att du hade färre måsten och krav, mindre oro och större känsla av tillräcklighet och ”kontroll på läget”?

 Föreläsare pedagogen Park    Lobby utanför hösalen med konferensgäster

Behöver du eller dina anställda verktyg för att bättre hantera stress och främja hållbar hälsa? Jag anordnar workshops där vi undersöker hur stress egentligen fungerar – och vad du konkret kan göra för att komma närmare det sätt att leva som du trivs bäst med. Hur du gör för att stressa lite mindre och leva lite mer, helt enkelt? Lina Bodestad, leg Psykolog inspirerar och delar tips med oss.

Välkommen på lunchföreläsning tillsammans med CV Linné, Sodexo och Pedagogen Park.

Var: Eventhallen, Pedagogen Park, Frölundagatan 118, Mölndal

När: 30 augusti kl 12:30 – 13:30

Anmäl dig till: info@pedagogenpark.se Anmäl också om du önskar specialkost eller har allergier. Senast 21 agusti behöver vi din anmälan. Platserna är begränsade. Arrangemanget är avgiftsfritt.

Frågor: Ring oss på 0767-83 90 44.

 

 

 

I den nya stadsdelen Arenastaden erbjuder Le Vélo en trendig bistromiljö och en attraktiv mötesplats med moderna konferensrum. Vi är granne med Mall of Scandinavia och bara några minuters promenad från pendeltåg, bussar och tvärbanan. Vår bistro är ett utmärkt val för olika typer av frukostmöten, kvällsevent och after work.

Lobby i konferensen Le Velo

Nu kan du läsa mer om Le Vélo på den lokala webben som du hittar här: www.sodexomeetings.se/le-velo

 

Mitt i Stockholms City på Drottninggatan 89 hittar du vår mest centrala mötesplats. Här finns plats för upp till 50 personer i den största lokalen och tre mindre rum för grupparbete eller ledningsgruppen. Utifrån vad som passar er bäst har vi flera olika måltidspaket, kanske önskar ni en mingelbuffé vid möteslokalen eller passar en lunch på Restaurang Grill som ligger i anslutning till vår mötesplats bäst för er grupp.

Boka tidigt – få en överraskning Boka ditt möte för augusti – oktober 2017 senast 15 augusti så får ni en smakrik överraskning till er konferenslokal.

Restaurang Ullevigatan i Göteborg ligger strategisk bra till när det gäller att träffa vänner och bekanta inför de stora event och konserter som sker på arenorna. Senast var det bandet Coldplay som var det stora dragplåstret. Naturligtvis hade vi vår vackra restaurang öppen och även Restaurang Ullevigatans egna korvgubbar på plats utanför.

680 Foto H Jansson, Expressen/GT

Läs vad Expressen / GT skrev: http://www.expressen.se/gt/korvgubbarna-utanfor-ullevi-bunkrar-upp-infor-coldplay/

 

Premium Magazine är ett magasin med fokus på lifestyle och nöje som innehåller allt från stilfulla reseskildringar från när och fjärran till reportage om kultur, mode, resor, trender och mycket, mycket mer.  I tidningen får du möta intressanta profiler i djuplodande och personliga intervjuer. Vi berättar historien om både kända och nya hantverk. Som läsare får du en inblick i vad som är på gång i de nordiska huvudstäderna och en hel del tips och råd om kommande event, spännande matupplevelser i storstaden och nya heta trender.

hameenkyla-herrgardsanlaggning-helsingfors-vanda

I senaste numret kan du njuta av en härlig artikel om herrgården Hämeenkylä utanför Helsingfors. På denna historiska plats finns numera ett hotell med utmärkt miljö för fest, weekend, konferens och logi. Läs hela artikeln här: http://www.kick-off.se/

Hannu Sarenström är en av landets älskade mat- & trädgårdsinspiratörer, själv säger han att han inte kan något annat än mat och trädgård men det verkar som det räcker mer än väl.

Hannu Sarenström

Hannu syns och hörs på många mässor och han reser verkligen landet runt och håller bejublade föredrag för fullsatta salonger. Han tycker att det är roligt att möta sina läsare och prata mat och trädgård. I sitt hem anordnar han fullsatta matkurser och då lagas det verkligen mat, lunch och middagar, självklart med vin och dans långt in på kvällen.

Nu har du chansen att bli inspirerad då vi bjuder in dig som konferensbokare till en härlig stund i Stockholms City. Vi bjuder på något gott att äta och en inspirerande miniföreläsning med Hannu.

Torsdagen den 23 mars kl 16:00 – 18:30

Plats: Klara Konferens, Vattugatan/Drottninggatan Stockholm City

Anmäl dig och din kollega till klarakonferens.se@sodexo.com senast 17 mars. Platserna är begränsade – så vänta inte med din anmälan. Efter anmälan får du en bekräftelse på din plats från oss. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Välkomna hälsar vi på Sodexo Meetings

nynas-webshop

Nu kan du enkelt köpa presentkort för vistelse och spabehandlingar på Nynäs Havsbad i den nya webshopen. Här kan du också köpa ett urval av produkter från Maria Åkerberg som står bakom de produkter som används i vårt härliga spa.

Du hittar webshopen på www.sodexomeetings.se/nynashavsbad

SpaStarAwards2016Vinjett

För nionde året i rad har nu Sveriges bästa spa utsetts i alla kategorier. Priset delas ut i sex kategorier: Årets bästa spa, Årets nyhet, Årets spabehandling, Årets sparitual, Årets spakök, Årets spakonferens. Ett av prisen gick till Nynäs Havsbad och den unika spabehandlingen med levande stamceller från växtriket som Maria Åkerberg utvecklat.

Vinnare: Maria Åkerberg Pure-Cell, Nynäs havsbad, Nynäshamn.

Nytänkande ekologisk high tech förstärkt med handkraft ger synbart resultat.

Naturligtvis är vi stolta och glada över detta och hälsar nya och gamla gäster vällkomna att prova våra behandlingar. Boka på nynashavsbad.se@sodexo.com

 

Dags att boka julbord

16.08.17 14:11:33

Nu är det dags att tänka över hur du ska fira in årets kanske härligast tid tillsammans med kunder, partners och vänner. Hos oss kommer det att finnas rika möjligheter till olika typer av events och julbordsalternativ.

Du hittar dem under ”erbjudande” här på vår gemensamma webb. När du vill boka kontaktar du den plats du valt så får du den bästa hjälp inför ditt viktiga arrangemang.