Nyheter

Då vi under sommaren avslutat verksamheten på Luma Restaurang & Konferens i Hammarby Sjöstad och på Klara Konferens i Stockholms City vill vi tacka dig som besökt oss under åren. Vi hoppas dock att du ska fortsätta att komma till oss och därför rekommenderar vi följande mötesplatser:

 • Drottninggatan 89 som har plats för upp till 60 personer
 • Norra Konferens i Arenastaden Solna som har plats för upp til 120 personer
 • Le Vélo i Arenastaden som har plats för upp till 50 personer

Lobby i konferensen Le Velo    DSC_4797    Lobbycafé Drottninggatan 89 Stockholm M2

Mer info hittar du här http://www.sodexomeetings.se/hitta-anlaggning/

Boka gör du enklast genom att mail din förfrågan till bokningsservice.se@sodexo.com eller ringa 020-64 00 00

Miniföreläsning 7 sept med Hannu Sarenström för dig som bokar möten, fester & events!

Hannu är en av landets älskade mat- & trädgårdsinspiratörer, själv säger han att han inte kan något annat än mat och trädgård men det verkar som det räcker mer än väl.  Han syns och hörs på många mässor och reser verkligen landet runt och håller bejublade föredrag för fullsatta salonger. Hannu tycker att det är roligt att möta sina läsare och prata mat och trädgård. I sitt hem anordnar han fullbokade matkurser och då lagas det verkligen mat, lunch och middagar, självklart med vin och dans långt in på kvällen.

                 Ullevi Park gatuperspektiv 110523 DH       Hunnu 23 mars beskuren

Nu har du chansen att bli inspirerad då vi bjuder in dig som konferensbokare till en härlig stund i Göteborgs centrum. Vi bjuder på något gott att äta och en inspirerande miniföreläsning med Hannu.

Torsdagen den 7 september 16:00 – 18:30

Plats: Restaurang Ullevigatan, Ullevigatan 17-19, Göteborg

Anmäl dig och din kollega till anna-lena.fransson@sodexo.com senast 31 augusti Platserna är begränsade – så vänta inte med din anmälan

Välkomna hälsar vi på Sodexo Meetings

Stressa mindre, lev mer! Om stresshantering och hållbar hälsa

Önskar du ibland att ditt liv inte gick i ett sånt hetsigt tempo? Att du hade mer tid för sådant du verkligen mår gott av? Att du hade färre måsten och krav, mindre oro och större känsla av tillräcklighet och ”kontroll på läget”?

 Föreläsare pedagogen Park    Lobby utanför hösalen med konferensgäster

Behöver du eller dina anställda verktyg för att bättre hantera stress och främja hållbar hälsa? Jag anordnar workshops där vi undersöker hur stress egentligen fungerar – och vad du konkret kan göra för att komma närmare det sätt att leva som du trivs bäst med. Hur du gör för att stressa lite mindre och leva lite mer, helt enkelt? Lina Bodestad, leg Psykolog inspirerar och delar tips med oss.

Välkommen på lunchföreläsning tillsammans med CV Linné, Sodexo och Pedagogen Park.

Var: Eventhallen, Pedagogen Park, Frölundagatan 118, Mölndal

När: 30 augusti kl 12:30 – 13:30

Anmäl dig till: info@pedagogenpark.se Anmäl också om du önskar specialkost eller har allergier. Senast 21 agusti behöver vi din anmälan. Platserna är begränsade. Arrangemanget är avgiftsfritt.

Frågor: Ring oss på 0767-83 90 44.

 

 

 

I den nya stadsdelen Arenastaden erbjuder Le Vélo en trendig bistromiljö och en attraktiv mötesplats med moderna konferensrum. Vi är granne med Mall of Scandinavia och bara några minuters promenad från pendeltåg, bussar och tvärbanan. Vår bistro är ett utmärkt val för olika typer av frukostmöten, kvällsevent och after work.

Lobby i konferensen Le Velo

Nu kan du läsa mer om Le Vélo på den lokala webben som du hittar här: www.sodexomeetings.se/le-velo

 

Mitt i Stockholms City på Drottninggatan 89 hittar du vår mest centrala mötesplats. Här finns plats för upp till 50 personer i den största lokalen och tre mindre rum för grupparbete eller ledningsgruppen. Utifrån vad som passar er bäst har vi flera olika måltidspaket, kanske önskar ni en mingelbuffé vid möteslokalen eller passar en lunch på Restaurang Grill som ligger i anslutning till vår mötesplats bäst för er grupp.

Boka tidigt – få en överraskning Boka ditt möte för augusti – oktober 2017 senast 15 augusti så får ni en smakrik överraskning till er konferenslokal.

Restaurang Ullevigatan i Göteborg ligger strategisk bra till när det gäller att träffa vänner och bekanta inför de stora event och konserter som sker på arenorna. Senast var det bandet Coldplay som var det stora dragplåstret. Naturligtvis hade vi vår vackra restaurang öppen och även Restaurang Ullevigatans egna korvgubbar på plats utanför.

680 Foto H Jansson, Expressen/GT

Läs vad Expressen / GT skrev: http://www.expressen.se/gt/korvgubbarna-utanfor-ullevi-bunkrar-upp-infor-coldplay/

 

Premium Magazine är ett magasin med fokus på lifestyle och nöje som innehåller allt från stilfulla reseskildringar från när och fjärran till reportage om kultur, mode, resor, trender och mycket, mycket mer.  I tidningen får du möta intressanta profiler i djuplodande och personliga intervjuer. Vi berättar historien om både kända och nya hantverk. Som läsare får du en inblick i vad som är på gång i de nordiska huvudstäderna och en hel del tips och råd om kommande event, spännande matupplevelser i storstaden och nya heta trender.

hameenkyla-herrgardsanlaggning-helsingfors-vanda

I senaste numret kan du njuta av en härlig artikel om herrgården Hämeenkylä utanför Helsingfors. På denna historiska plats finns numera ett hotell med utmärkt miljö för fest, weekend, konferens och logi. Läs hela artikeln här: http://www.kick-off.se/

Hannu Sarenström är en av landets älskade mat- & trädgårdsinspiratörer, själv säger han att han inte kan något annat än mat och trädgård men det verkar som det räcker mer än väl.

Hannu Sarenström

Hannu syns och hörs på många mässor och han reser verkligen landet runt och håller bejublade föredrag för fullsatta salonger. Han tycker att det är roligt att möta sina läsare och prata mat och trädgård. I sitt hem anordnar han fullsatta matkurser och då lagas det verkligen mat, lunch och middagar, självklart med vin och dans långt in på kvällen.

Nu har du chansen att bli inspirerad då vi bjuder in dig som konferensbokare till en härlig stund i Stockholms City. Vi bjuder på något gott att äta och en inspirerande miniföreläsning med Hannu.

Torsdagen den 23 mars kl 16:00 – 18:30

Plats: Klara Konferens, Vattugatan/Drottninggatan Stockholm City

Anmäl dig och din kollega till klarakonferens.se@sodexo.com senast 17 mars. Platserna är begränsade – så vänta inte med din anmälan. Efter anmälan får du en bekräftelse på din plats från oss. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Välkomna hälsar vi på Sodexo Meetings

Ramavtal Konferens

Glädjande är ett antal av våra hotell- & mötesanläggningar utsedda som leverantör av konferenstjänst för möten, utbildningar och konferenser för de statliga myndigheter. Är du beställare inom statlig förvaltning? På www.avropa.se hittar du dina avtalspriser för följande av våra hotell- och mötesanläggningar:

 • Nynäs Havsbad, Nynäshamn
 • Skytteholm, Ekerö
 • Luma Restaurang & Konferens, Hammarby Sjöstad Stockholm
 • Klara Konferens, Stockholm City
 • Drottninggatan 89, Stockholms City
 • Norra Konferens & Event, Arenastaden Solna
 • Centralhuset Konferens, Göteborgs centralstation
 • CV Linné, Pedagogen Park Mölndal

nynas-webshop

Nu kan du enkelt köpa presentkort för vistelse och spabehandlingar på Nynäs Havsbad i den nya webshopen. Här kan du också köpa ett urval av produkter från Maria Åkerberg som står bakom de produkter som används i vårt härliga spa.

Du hittar webshopen på www.sodexomeetings.se/nynashavsbad

SpaStarAwards2016Vinjett

För nionde året i rad har nu Sveriges bästa spa utsetts i alla kategorier. Priset delas ut i sex kategorier: Årets bästa spa, Årets nyhet, Årets spabehandling, Årets sparitual, Årets spakök, Årets spakonferens. Ett av prisen gick till Nynäs Havsbad och den unika spabehandlingen med levande stamceller från växtriket som Maria Åkerberg utvecklat.

Vinnare: Maria Åkerberg Pure-Cell, Nynäs havsbad, Nynäshamn.

Nytänkande ekologisk high tech förstärkt med handkraft ger synbart resultat.

Naturligtvis är vi stolta och glada över detta och hälsar nya och gamla gäster vällkomna att prova våra behandlingar. Boka på nynashavsbad.se@sodexo.com

 

Dags att boka julbord

16.08.17 14:11:33

Nu är det dags att tänka över hur du ska fira in årets kanske härligast tid tillsammans med kunder, partners och vänner. Hos oss kommer det att finnas rika möjligheter till olika typer av events och julbordsalternativ.

Du hittar dem under ”erbjudande” här på vår gemensamma webb. När du vill boka kontaktar du den plats du valt så får du den bästa hjälp inför ditt viktiga arrangemang.

Maria Åkerberg har lanserat en världsnyhet, den första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller, från växtriket, Pure Cell Treatment.

Pure cell är en växtcell full av antioxidanter, framodlad av Dermanord i skyddad miljö tills den uppnått en energirik näring och en cellform som är förstadiet till rosenrot.

 Rosenrotblomma

Behandlingen har en gynnsam effekt på huden både direkt efter behandlingen och på sikt och passar alla hudtyper och oavsett ålder, säger Maria Åkerberg, grundare av skönhetsföretaget Dermanord och det egna varumärket Maria Åkerberg.

Även de som lider av en hudsjukdom, som acne, eller har känslig hud kan genomgå behandling. De levande stamcellerna har visat sig bara stimulera det friska i huden. Med behandlingen kan man öka cellförnyelsen och få huden att reparera sig själv, stimulera kollagenproduktionen och skydda huden samt göra de egna hudcellerna mer motståndskraftiga samt ge huden ökad lyster och spänst.

Maria Åkerberg har redan utbildat flera av sina återförsäljare i den nya behandlingen. Bland de utvalda att kunna erbjuda denna till sina kunder är Nynäs Havsbad.

Miljö vid havet på Nynäs Havsbad är en perfekt plats att ta hand om sig själv, unna sig återhämtning och välgörande behandlingar. Att Nynäs Havsbad värnar om naturens resurser och är en av få Svanenmärkta spaanläggningar gör denna behandling ännu mer intressant.

För mer info om denna eller andra behandlingar på Nynäs Havsbad kontakta:

För mer info om Nynäs Havsbad och Sodexo Meetings kontakta:

Kviberg Park Hotel & Conference i Göteborg är en unik destination för idrott, möten och upplevelser. Här kan du bo på vårt hotell, njuta av goda måltider, träna på ett av stadens största gym, åka skidor på riktigt snö 365 dagar om året, se spännande fotbollsmatcher samt ta del av olika idrottsevent. Filmen ger dig en försmak: https://youtu.be/2TGH6gwm5Ok

Välkommen!

 

I det nummer av magasin Inrikes som kom ut fredagen den 29 april kan du läsa en spännande artikel om det gamla bryggeriet Lyckholms i Göteborg. Här finns numera en exklusiv mötesplats för ledningsgrupper och andra som kräver det lilla extra för sitt arrangemang. Du kan även boka den gamla disponentbostaden för privata arrangemang.
Läs artikeln på http://np.netpublicator.com/netpublication/n00017813

Sodexo Meetings är en del av det globala företaget Sodexo AB, därför är vi extra glada över att AZita Shariati tilldelats ännu ett hedersamt pris.

Tidningen Veckans Affärer har utsett Service Managementbolaget Sodexos VD Azita Shariati till Årets direktör 2016. Hon får priset för ett framgångsrikt år med flera fina utmärkelser inom ledarskap och mångfald.

Vid Veckans Affärers gala förra året utsågs Azita Shariati till Näringslivets mäktigaste kvinna. I år går den titeln till Mia Brunell Livfors, VD på Axel Johnson AB.

Azita Shariati får priset som Årets direktör 2016 med motiveringen:
”Hon har utsetts till Sveriges bästa chef, nominerats till ”European Diversity Awards”, hamnat i toppen av ”Top 20 Women in Business in Northern Europe” och för ett år sedan blev hon av Veckans Affärer utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna 2015.”

- Jag har haft ett fantastiskt år och känner mig mycket hedrad. Utmärkelserna är så mycket mer än en titel. De väcker nyfikenhet och öppnar dörrar till spännande samtal och sammanhang, säger Azita Shariati, VD Sodexo AB.

Veckans Affärer har bevakat jämställdhet inom näringslivet i 18 år. Varje år görs en kartläggning av näringslivets mäktigaste kvinnor.

 

Le Vélo öppnar i Solna

15.12.28 16:59:58

Premiär för Le Vélo i januari 2016.

Här hittar du en mötesplats att slinka in på för morgon kaffe, frukost , lunch, afterwork, mingel eller ett möte.

Stora lokalen framifrån

Le Vélo erbjuder både en trendig bistromiljö och en attraktiv mötesplats med moderna konferenslokaler för interna eller externa möten. Vi välkomna både dig som har din arbetsplats i Arenastaden Solna, bor här eller vill samla kunder och medarbetare i denna pulserande nya stadsdel av Solna/Stockholm. Vi finns granne med Mall of Skandinavia och bara några minuters promenad från pendeltåg, bussar och tvärbanan.

Välkommen att prova något nytt, något unikt och något genuint.

Nya säljare Sodexo Meetings

15.10.20 17:25:36

 

DSC_1690

Sodexo Meetings driver ett 15-tal hotell- och mötesanläggningar runt om i Sverige. I Stockholms regionen har man under hösten förstärkt teamet med ett par nya medarbetare.

Jakob Axel-Nilsson är säljare för citymötesplatserna i Stockholm, Ann Samuelsson är säljare för det nyrenoverade Skytteholm på Ekerö och Sara Örneblad som säljare för det välkända Nynäs Havsbad i Nynäshamn. Alla tre har lång erfarenhet från välkända konferensanläggningar och restauranger sedan tidigare.

– Jag är stolt och glad över att ha lyckats rekrytera dessa medarbetare och ser framemot alla de nya kunder som teamet kommer att träffa för att erbjuda våra attraktiva mötesplatser i städerna och vackra guldkorn i natursköna lägen, säger Jörgen Tingsberg försäljnings- och marknadschef på Sodexo Meetings.

Vill du som konferensbokare få en visning av någon eller några av hotell- & mötesplatser, antingen själv eller tillsammans med en kollega är du välkommen att kontakta våra nya medarbetare.

Jakob når du på 08-5788 3429 eller jakob.axelnilsson@sodexo.com

Sara når du på 08-5788 3430 eller sara.orneblad@sodexo.com

Ann når du på 08-5788 3008 eller ann.samuelsson@sodexo.com

Läs vad tidningen Kick-off skriver om oss. http://www.kick-off.se/artikel/sodexo-meetings-forstarker/4982

Den gamla fabriksmiljön efter Lyckholms Bryggeri har länge varit en slumrande pärla, men nu väcks den till nytt liv och blir en mötesplats för företagare och konferenser, fester och event. Kvarteret Lyckholms ligger i de centrala delarna av Göteborg och här kan ni konferera i en unik miljö där gammalt möter nytt. Vi tror att kreativa lokaler, lyhörd personal, matupplevelser och en rogivande atmosfär är nyckeln till en lyckad konferens.

Biljardrummet

I våra olika konferensrum från sekelskiftet finns inte bara den nödvändiga och bekväma tekniken utan också en upplevelse utöver den traditionella konferensen. Varje konferensrum, matsal och grupprum har en egen touch och varje rum erbjuder dig som gäst nya intryck. Oavsett om det är ett mindre ledningsgruppsmöte, en utbildning, aktiverande teambuilding eller en festlig kick off gör vi allt för att du ska få ett perfekt forum för att uppnå dina mål.

Välkommen att boka på 010-250 60 20 eller lyckholms.se@sodexo.com

Vill du komma på visning? Välkommen att kontakt vår säljare Andreas K:son Edman på 0765-023308 eller via e-post andreas.edman@sodexo.com