Om oss

Januari 2013 slog Restaurang Ullevigatan upp sina portar på Ullevigatan 17-19 i Göteborg  i bottenvåningen på ett nytt kontorshus med en stark miljöidentitet intill stadens arenor och evenemangsstråk. Få missar ett centralt och välkänt läge mitt i centrala Göteborg, bara en kort promenad från Centralen och med all tänkbar kommunikation runt knuten.

Restaurang Ullevigatan drivs av Sodexo, som tillsammans med NCC Property Development och White Arkitekter skapat en trendig restaurangmiljö i vinnarfärgerna guld, silver och brons. Med sitt unika läge är detta en perfekt mötesplats för konferens och events. Restaurangen med sina 300 platser pulserar av aktiviteter som rymmer allt från frukostmöten, luncher, middagar och events.

I samband med invigningen av Restaurang Ullevigatan startade en fotoutställning i restaurangens lokaler. Det är Göteborgs-Postens fotografer som har valt ut sina egna favoritbilder från olika evenemang på Nya Ullevi. Totalt är det 15 stora bilder som upptar cirka 20 meter av en lång vägg i restaurangen.

Ullevigatan är certifierat enlig BREEAM och GreenBuilding

Ullevigatan 17-19 är en GreenBuilding-fastighet och har miljöklassificerats för nivån Very Good enligt det internationella miljöklassificeringssystemet BREEAM . Det innebär klimatkloka lösningar med bland annat låg energianvändning, goda materialval och ett behagligt inomhusklimat. Energianvändningen ligger minst 25 procent under lagkraven.