Om oss

Januari 2013 slog Restaurang Ullevigatan upp sina portar på Ullevigatan 17-19 i Göteborg  i bottenvåningen på ett nytt kontorshus med en stark miljöidentitet intill stadens arenor och evenemangsstråk. Få missar ett centralt och välkänt läge mitt i centrala Göteborg, bara en kort promenad från Centralen och med all tänkbar kommunikation runt knuten.

Restaurang Ullevigatan drivs av Sodexo, som tillsammans med NCC Property Development och White Arkitekter skapat en trendig restaurangmiljö i vinnarfärgerna guld, silver och brons. Med sitt unika läge är detta en perfekt mötesplats för konferens och events. Restaurangen med sina 300 platser pulserar av aktiviteter som rymmer allt från frukostmöten, luncher, middagar och events.

I samband med invigningen av Restaurang Ullevigatan startade en fotoutställning i restaurangens lokaler. Det är Göteborgs-Postens fotografer som har valt ut sina egna favoritbilder från olika evenemang på Nya Ullevi. Totalt är det 15 stora bilder som upptar cirka 20 meter av en lång vägg i restaurangen.

Ullevigatan är certifierat enlig BREEAM och GreenBuilding

Ullevigatan 17-19 är en GreenBuilding-fastighet och har miljöklassificerats för nivån Very Good enligt det internationella miljöklassificeringssystemet BREEAM . Det innebär klimatkloka lösningar med bland annat låg energianvändning, goda materialval och ett behagligt inomhusklimat. Energianvändningen ligger minst 25 procent under lagkraven.

GDPR

Lagen som träder i kraft under våren 2018  kallas för GDPR och syftar till att du som gäst hos oss ska känna dig trygg med hur vi använder din mailadress, telefonnummer och andra personuppgifter.

Då Sodexo Meetings med de olika hotell- & mötesanläggningar som vi har förmånen att driva är en del av det globala serviceföretaget Sodexo arbetar vi utifrån samma rutiner och policy kring dessa frågor som övriga delar av Sodexo. Våra centrala webbplatser samt de lokala webbsidorna för respektive anläggning hanteras på samma sätt som www.sodexo.com och www.sodexo.se. Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetpolicy. Läs mer här:

https://se.sodexo.com/home/online-data-protection-policy.html