Massage för själen

 

Lavendel Harmoni 50 min 895 kr  

En behandling för dig som behöver lite extra avkoppling. Vi gör en skön spa-massage som utförs med varm Lavendel olja. Lavendel hjälper dig att komma ner i varv och slappna av.

Du lämnar behandlingen med en härlig doft av solvarm lavendel.

Helhetens sten 50 min 895 kr

 Varma stenar är en holistisk massagebehandling där terapeuten har varma stenar som verktyg tillsammans med varm chili olja för att uppnå maximal avkoppling. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och återställa balansen i kroppen.

Havsbadets massage 50 min 895 kr

 En massage för dig som behöver det lilla extra. Här går vi ner på djupet och hjälper till att lösa spända och trötta muskler.  Den ökar blodcirkulationen och även välbefinnandet. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Detta minskar spänningar och värk i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig cirkulation. Massagen verkar också avslappnande och lugnande för sinnet genom att beröringen frigör lugn och ro-hormoner.

Gravid Massage 50 min 895 kr

( Vi rekommenderar inte massage för gravida under vecka 1-12 )

 En massage för dig som är gravid. Med en skön gravidkudde som läggs på massagebänken har du nu möjlighet att ligga på mage under tiden vi utför massagen. Vi jobbar på att löser upp spända och trötta muskler i en lugn och harmonisk massage med en härlig ”Lovely Mother oil” som stärker huden och motverkar hudbristningar.

 massage-blid