Spabehandlingar

 

Huvudskärs Ansiktskur 50 min 895 kr

En lite längre ansiktskur. Vi gör en djuprengörande och fuktighetsgivande behandling som tillför huden massor med fukt och ger huden fin lyster. I denna behandling lägger vi fokus på ansiktsmassage och skalpmassage.

2 stegs rengöring, peeling, ansiktsvatten, serum, akupressurmassage, ansiktsolja, ansiktsmassage, fuktmask, skalpmassage, handmassage, ögon och ansiktscream.

Stenstrands stärkande kur 50 min 895 kr 

 Vi börjar behandlingen med en härlig stärkande kroppspeeling full med rosmarin och grapefrukt. Vi följer upp med en helkroppsmassage med varm Cypress body oil som är stärkande och sammandragande. Behandlingen är bra för dig som står och går mycket och lätt får ömma trötta muskler. Cypressoljan används med fördel vid åderbråck och stärker venerna.

 Gårdsfjärdens kurbad 50 min 895 kr

Vi tar dig tillbaka till kurortens begynnelse. Vi skrubbar hela kroppen med havssalt och oljor med härliga dofter av citrongräs och rosmarin. Vi låter saltet smälta i ett mineralrikt aromabad med anor från förr. Under badet får ansiktet en fuktgivande och mjukgörande mask. Behandlingen avslutas med en skön massage- applikation full av energi.

 Havsbadets choklad dröm 50 min 895 kr       

Vi fyller kroppen med en dröm av vanilj. Vi skrubbar och packar in kroppen i White Chocolat Body scrub. Ansiktet får en mjukgörande behandling full med fukt. Huden blir mjuk och len och mottaglig för fukt som vi tillför på slutet genom en massage-applikation med varm White Chocolat Body oil. Du lämnar behandlingen med en svag doft av varm vanilj.

Lugna sinnet 50 min 850 kr - Nynäs Havsbads signatur behandling 

I vår mest populära behandling koncentrerar vi oss på den övre delen av kroppen. Vi börjar med en skön och harmonisk nack och ryggmassage och avslutar behandlingen med en mjukgörande och återfuktande ansiktskur som tillför huden en massa fukt och ger fin lyster.

 I väntans tider 50 min 895 kr

Du kanske går i väntans tider och behöver bli lite ompysslad. Då har vi behandlingen för dig. Vi hjälper huden bevara fukten, vilket leder till att huden blir mer elastisk och följer med i växtfasen. Vi ger kroppen en lätt body scrub. Vi applicerar varm Lovely mother oil över magen, stuss, lår och ryggslut och sveper in dig i varma handdukar. Vi avslutar hela behandlingen med en lätt massage-applikation över hela kroppen med Body Lotion Beautiful.

 

 

 

_MG_1759 LOW