DUO-Behandlingar

 

Mys med någon du tycker om och upplev en stund tillsammans i en av våra fantastiska DUO- Behandlingar. En av våra terapeuter tar hand om er växelvis. Efter behandlingen serverar vi er en kopp te och en god chokladtryffel.

 

Yttregården tillsammans 80 min  850 kr/person

I denna behandling jobbar vi med fukt. Fukt till huden behövs året om. Vi börjar med en mjukgörande och återfuktande ansiktskur. Naglarna och händerna får en saltskrubb och en skön mjukgörande handmassage med inpackning. Vi avslutar med att ta hand om fötterna. De får en skön saltskrubb och en mjukgörande och återfuktande fotmassage.

 

Kurfurstens chokladkur tillsammans  80 min 850 kr/person

 I denna behandling bjuder vi på en varm vaniljchock. Vi skrubbar och packar in kroppen i Salt scrub White choklad. Under inpackningen utför vi en skön ansiktsmassage och skalpmassage. Huden blir mjuk och len och mottaglig för fukt som vi tillför på slutet genom en massage-applikation med en kroppslotion på vit choklad. Ni lämnar behandlingen med en svag doft av vanilj.

 

Skutans hand & fot  tillsammans  50 min 665 kr/person

I denna behandling bjuder vi på väldoftande och mjukgörande fötter och händer. Vi skrubbar fötter och händer med en skön saltskrubb rik på vegetabiliska oljor.  Huden blir mjuk och len och mottaglig för fukt som vi tillför genom en mjukgörande och återfuktande massage och inpackning.

 

Duobehandling

Duobehandling