Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder dig den klassiska ansiktsbehandling eller en där vi jobbar lite mer anti-age inriktat. En av våra diplomerade Hud-terapeuter tar hand om dig och hjälper till med ditt behov.

Känner du för lite längre lyx, boka in ”extra” i behandling.

Nynäs Havsbads klassiska 50 min 895 kr

 

Denna klassiska ansiktsbehandling skräddarsyr vi efter ditt behov.

Du kanske tycker att din hud är torr eller behöver hjälp med orenheter. Vi hjälper och ger dig tips och råd på hur du kan ta hand om din hud på bästa sätt. 2 stegs rengöring, peeling, (portömning vid behov/eller brynplock), (mask,) serum, mask, massage, dag och ögoncreme. Vi lägger en lätt foundation med Maria Åkerbergs makeupserie för att tillföra en fin lyster till huden.

 Nynäs Havsbads anti-age 80 min 1295 kr

För dig som tycker att kråkfötterna börjar synas och behöver lite mer än vanligt. I denna behandling tillför vi en massa fukt och lägger en specialmask fylld med vitaminer och mineraler. En AHA-peeling hjälper huden att ta till sig fukten och vitaminerna från masken. 2 stegs rengöring, AHA-peeling, portömning, mask, brynfärg och brynplock, massage, serum, specialmask, dag och ögoncreme. Vi lägger en lätt foundation med Maria Åkerbergs makeupserie för att tillföra en fin lyster till huden.

 Lugnets ögon 50 min 895 kr

I denna behandling koncentrerar vi oss på ögonen. Huden runt ögonen är tunn och vi tappar fort elasticitet och fukten. Vi färgar fransarna och brynen. Vi plockar och ger en fin form på ögonbrynen.

En fuktighetsgivande och kylande ögonmask läggs på ögat och tillför fukt, hjälper till att minska svullnader och minskar mörka ringa

 Pure Cell Treatment 80 min 1595 kr ( ej bokningsbar 1/5-31/8)

 

Då vi använder AHA-syror i behandlingen så utför vi inte Pure Cell Treatment under sommaren. Detta för att minimera risken för pigmentförändringar i huden. 

MARIA ÅKERBERG är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmre bestämt från Rosenrot. Fördelarna är många. Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter.

 I behandlingen ingår tvåstegs rengöring, hudanalys, färgning av bryn och en lättare brynplock, peeling, mask, levande celler, massage, serum, dag och ögoncreme.Vi lägger en lätt foundation med Maria Åkerbergs makeup för att tillföra en fin lyster till huden.

Tilläg till din ansiktsbehandling

Obs! Går endast att boka på till redan bokad ansiktsbehandling

Färgning av fransar och bryn ink. plock, 345 kr

Färgning av fransar, 145 kr

Färgning av bryn ink. plock, 195 kr

Plockning av bryn, 145 kr

Fotmassage, 145 kr

 

_O0O0692 LOW