mama på rymmen 19-21/5

 

nyna%cc%88shavsbad_mamapa%cc%8arymmen

Ta chansen och häng med på tidningen mamas temahelg ”mama på rymmen” med träning, hälsa och välmående i fokus.Vi tränar roliga pass med bla. Simon Sköld, slappnar av med yoga och lyssnar till inspirerande föreläsningar. Dessutom njuter vi av god mat samt spa- och relaxavdelning på klipporna intill havet, umgås och träffar nya vänner.

Vi ser fram emot en härlig inspirerande träningshelg tillsammans med er!

Mamaprogram

mama på rymmen  fredag-söndag 19-21 maj:

I paketet ingår:

Boende i två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar, tillgång till spa- och relaxavdelning, alla träningspass och föreläsningar.

Pris 3995 kr per person, del i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 200 kr/natt) 

mama på rymmen lördag-söndag 20-21 maj:

I paketet ingår:

Boende i en natt, frukost, två luncher, 1 middag, tillgång till spa- och relaxavdelning, alla träningspass och föreläsningar.

Pris 2995 kr per person, del i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 200 kr/natt)

Föreläsare:

Louise från Lofsan gruppen

Marita Karlson ”Mammaboost”

Simon Sköld ” träna med Simon”

Maria Wigbrant ”Core och stabilitet”

Ring eller maila oss för bokning och mer information 08-52060400, nynashavsbad.se@sodexo.com

 

Vid bokning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress och mobilnummer får lagras och användas inom Bonnier för digitala tjänster. Dessa tjänster innefattar marknadsföring, samt kan användas för statistik- och analysändamål. Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det. Det upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp.