Spa-aktiviteter

Spa-mingel eller enskilda behandlingar för hela gruppen

Ta en paus i mötet och koppla av och bli ompysslad med en skön Spa-behandling eller för den större gruppen kan vi rekommendera vårt Spa-mingel

5 minuter avslappning 

Börja dagen med en skön kort avslappning. På kort tid kommer ni ner i en skön och harmonisk tillvaro. Fyll kroppen med ny energi så att kloka och bra beslut tas under dagen. En terapeut/konferensvärd presenterar fördelarna med avslappning och hur enkelt det är att få in det i vardagen.

Pris: 420 kr/grupp

15 min axel och nackmassage för stora grupper

För större grupper 15-30 personer som har lite mindre tid . Passa på att skämma bort din personal. Skicka iväg deltagarna på en kvarts nacke och axelmassage.

Pri:s 345 kr/person

Spabehandlingar

För den mindre gruppen 2-40 personer som önskar en skön avkoppling rekommenderar vi enskilda 20 minutersbehandlingar, välj fritt bland våra 20 minuters behandlingar.

Pris: 420 kr per person

Spamingel

För den större gruppen 10-50 personer som vill prova på vårt Spa och ha en trevlig gruppaktivitet. Här delas ni upp i olika grupper och får testa på olika spa-upplevelser , exempel på upplevelser kan vara: ansiktskur, fotkur, bad, handscrub, avslappning och egen massage som ni gör på varandra. Tid beronde på hur stor gruppen är, minimum 2 timmar.

Pris: 420 kr per 

Gruppbehandling – make up och bubbel

Aktivitet för grupper 2-10 personer.Tillsammans med vår spa-terapeut går ni igenom hur ni lägger en grundläggande vardagsmake-up eller festmake-up. Ni går igenom vilka färger som passar just dig, hur du sköter din hy på bästa sätt och vad just du ska tänka på för att få bästa resultat. Vi använder oss av Maria Åkerbergs produkter. Vi börjar behandlingen med ett glas mousserande vin med snacks.

Pris: 495 kr per person, 90 minuter.

Må bra tillsammans

Aktivitet för grupper 6-30 personer. Vi börjar med en avslappning på 5 min. På kort tid kommer ni ner i en skön och harmonisk tillvaro.  En spa-terapeut lägger en  mask på en av er i ansiktet och därefter arbetar ni på varandra. Under behandlingens gång avnjuter ni ett glas mousserat vin och snacks. Terapeuten avslutar aktiviteten med en skön skalpmassage på er alla. Tid beroende på hur stor gruppen är.

Pris: 420 kr per person.

Öl och fot tillsammans

En gruppbehandling för grupper 10-15 personer där ni får njuta av en skönt fotbad/kur. Under tiden presenterar vi Nynäshams stolthet Nynäshamns Ångbryggeri. Varje gäst får prova 4 stycken utvalda ölsorter från bryggeriet.(totalt 1 flaska per gäst)

 Pris: 420 kr per person.

Samtliga priser är exklusive moms. Ring oss gärna så berättar vi mer!

tjejeripoolen