Konferens

  

Konferens i Stockholms skärgård – 35 min fr Stockholm – möten som berör

Vi erbjuder en inspirerande mötesplats där du kan konferera i en ostörd miljö direkt vid havet. Våra lokaler i Havspaviljongen är unika i sitt slag och har många återkommande gäster. Att i pausen ta en kopp nybryggt kaffe och gå ut på bryggan och njuta av den friska havsluften, ljuset, vågskvalp och sjöfågel ger en perfekt inramning till ditt möte.

Berätta för oss vilket syfte ditt möte har, så lovar vi att göra vårt allra bästa för att skapa ett möte som berör, oavsett om det gäller ett mindre ledningsmöte, en utbildning eller en festlig kick off.

I helpensionen ingår ankomstkaffe med nybakade scones, tvårätters lunch med sill och salladsbuffé, eftermiddagskaffe med hembakat, trerättersmiddag, logi, frukost, fri entré till badavdelningen samt lån av badrock och tofflor till badet. Som gäst har du också fri entré till vårt nya gym!

Bokningsförfrågan

För visning eller om du vill få mer information kring våra mötesfaciliteter välkommen att kontakta Ramona Öhman på 08-52060407 eller maila ramona.ohman@sodexo.com

 

morgonhavvinter