Om oss i media

Nynäs Havsbad nominerad till årets Ametist: 

Bokningskanalen Informus utser varje år den bästa hemsidan inom hotel- & mötesbranschen. Det finns tre vägar in till tävlingen: Antingen genom att anläggningen själv anmäler sig, genom att bli utvald av jurygruppen eller genom att bli nominerad av konferens-bokarna. Till vår stora glädje har Nynäs Havsbads nya hemsida blivit nominerad av just konferensbokarna. Den finaste vägen in i tävlingen tycker vi.

Följ tävlingen på www.aretsametist.se eller via twitter.

Artikel i Konferensvärlden:

I senaste numret av Konferensvärlden för november 2012 läser vi med stolthet detta:

Ny spaupplevelse på Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad har skruvat upp nivån ytterligare ett snäpp efter en omfattande renovering av Havspaviljongen nere vid vattnet – det gamla kallbadhuset som idag inhyser konferensytor och avkoppling i spamiljö. Läs mer här

Nynäs Havsbad i SVD:s “A perfect guide”:

Vi har också under helgen v.47 2012 funnits med i Svenska dagbladets “A perfect guide” till tre svenska spa pärlor som man gärna återvänder till. Om oss kan man läsa  att vi ligger idylliskt och lugnt vid havet, efter att du kastat dig i havet tinar du upp i varm jacuzzi. Massagebehandlingarna är att rekommendera, vill du bo över finns ett klassiskt skärgårdshotell och en mysig restaurang med riktigt bra mat. Extra plus för den fräscha miljön(spat renoverades i somras), den serviceinriktade personalen och den sköna havsluften. Trots att Nynäs Havsbad är så pass stort har man ändå lyckats bevara den personliga charmen skriver också denna testpatrull! Dom vackra orden tackar vi varmt för!