Nyheter

Premium Magazine är ett magasin med fokus på lifestyle och nöje som innehåller allt från stilfulla reseskildringar från när och fjärran till reportage om kultur, mode, resor, trender och mycket, mycket mer.  I tidningen får du möta intressanta profiler i djuplodande och personliga intervjuer. Vi berättar historien om både kända och nya hantverk. Som läsare får du en inblick i vad som är på gång i de nordiska huvudstäderna och en hel del tips och råd om kommande event, spännande matupplevelser i storstaden och nya heta trender.

hameenkyla-herrgardsanlaggning-helsingfors-vanda

I senaste numret kan du njuta av en härlig artikel om herrgården Hämeenkylä utanför Helsingfors. På denna historiska plats finns numera ett hotell med utmärkt miljö för fest, weekend, konferens och logi. Läs hela artikeln här: http://www.kick-off.se/

Hannu Sarenström är en av landets älskade mat- & trädgårdsinspiratörer, själv säger han att han inte kan något annat än mat och trädgård men det verkar som det räcker mer än väl.

Hannu Sarenström

Hannu syns och hörs på många mässor och han reser verkligen landet runt och håller bejublade föredrag för fullsatta salonger. Han tycker att det är roligt att möta sina läsare och prata mat och trädgård. I sitt hem anordnar han fullsatta matkurser och då lagas det verkligen mat, lunch och middagar, självklart med vin och dans långt in på kvällen.

Nu har du chansen att bli inspirerad då vi bjuder in dig som konferensbokare till en härlig stund i Stockholms City. Vi bjuder på något gott att äta och en inspirerande miniföreläsning med Hannu.

Torsdagen den 23 mars kl 16:00 – 18:30

Plats: Klara Konferens, Vattugatan/Drottninggatan Stockholm City

Anmäl dig och din kollega till klarakonferens.se@sodexo.com senast 17 mars. Platserna är begränsade – så vänta inte med din anmälan. Efter anmälan får du en bekräftelse på din plats från oss. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Välkomna hälsar vi på Sodexo Meetings

Ramavtal Konferens

Glädjande är ett antal av våra hotell- & mötesanläggningar utsedda som leverantör av konferenstjänst för möten, utbildningar och konferenser för de statliga myndigheter. Är du beställare inom statlig förvaltning? På www.avropa.se hittar du dina avtalspriser för följande av våra hotell- och mötesanläggningar:

  • Nynäs Havsbad, Nynäshamn
  • Skytteholm, Ekerö
  • Luma Restaurang & Konferens, Hammarby Sjöstad Stockholm
  • Klara Konferens, Stockholm City
  • Drottninggatan 89, Stockholms City
  • Norra Konferens & Event, Arenastaden Solna
  • Centralhuset Konferens, Göteborgs centralstation
  • CV Linné, Pedagogen Park Mölndal

nynas-webshop

Nu kan du enkelt köpa presentkort för vistelse och spabehandlingar på Nynäs Havsbad i den nya webshopen. Här kan du också köpa ett urval av produkter från Maria Åkerberg som står bakom de produkter som används i vårt härliga spa.

Du hittar webshopen på www.sodexomeetings.se/nynashavsbad

SpaStarAwards2016Vinjett

För nionde året i rad har nu Sveriges bästa spa utsetts i alla kategorier. Priset delas ut i sex kategorier: Årets bästa spa, Årets nyhet, Årets spabehandling, Årets sparitual, Årets spakök, Årets spakonferens. Ett av prisen gick till Nynäs Havsbad och den unika spabehandlingen med levande stamceller från växtriket som Maria Åkerberg utvecklat.

Vinnare: Maria Åkerberg Pure-Cell, Nynäs havsbad, Nynäshamn.

Nytänkande ekologisk high tech förstärkt med handkraft ger synbart resultat.

Naturligtvis är vi stolta och glada över detta och hälsar nya och gamla gäster vällkomna att prova våra behandlingar. Boka på nynashavsbad.se@sodexo.com

 

Dags att boka julbord

16.08.17 14:11:33

Nu är det dags att tänka över hur du ska fira in årets kanske härligast tid tillsammans med kunder, partners och vänner. Hos oss kommer det att finnas rika möjligheter till olika typer av events och julbordsalternativ.

Du hittar dem under ”erbjudande” här på vår gemensamma webb. När du vill boka kontaktar du den plats du valt så får du den bästa hjälp inför ditt viktiga arrangemang.

Maria Åkerberg har lanserat en världsnyhet, den första hudvårdsbehandlingen med levande stamceller, från växtriket, Pure Cell Treatment.

Pure cell är en växtcell full av antioxidanter, framodlad av Dermanord i skyddad miljö tills den uppnått en energirik näring och en cellform som är förstadiet till rosenrot.

 Rosenrotblomma

Behandlingen har en gynnsam effekt på huden både direkt efter behandlingen och på sikt och passar alla hudtyper och oavsett ålder, säger Maria Åkerberg, grundare av skönhetsföretaget Dermanord och det egna varumärket Maria Åkerberg.

Även de som lider av en hudsjukdom, som acne, eller har känslig hud kan genomgå behandling. De levande stamcellerna har visat sig bara stimulera det friska i huden. Med behandlingen kan man öka cellförnyelsen och få huden att reparera sig själv, stimulera kollagenproduktionen och skydda huden samt göra de egna hudcellerna mer motståndskraftiga samt ge huden ökad lyster och spänst.

Maria Åkerberg har redan utbildat flera av sina återförsäljare i den nya behandlingen. Bland de utvalda att kunna erbjuda denna till sina kunder är Nynäs Havsbad.

Miljö vid havet på Nynäs Havsbad är en perfekt plats att ta hand om sig själv, unna sig återhämtning och välgörande behandlingar. Att Nynäs Havsbad värnar om naturens resurser och är en av få Svanenmärkta spaanläggningar gör denna behandling ännu mer intressant.

För mer info om denna eller andra behandlingar på Nynäs Havsbad kontakta:

För mer info om Nynäs Havsbad och Sodexo Meetings kontakta:

Kviberg Park Hotel & Conference i Göteborg är en unik destination för idrott, möten och upplevelser. Här kan du bo på vårt hotell, njuta av goda måltider, träna på ett av stadens största gym, åka skidor på riktigt snö 365 dagar om året, se spännande fotbollsmatcher samt ta del av olika idrottsevent. Filmen ger dig en försmak: https://youtu.be/2TGH6gwm5Ok

Välkommen!

 

I det nummer av magasin Inrikes som kom ut fredagen den 29 april kan du läsa en spännande artikel om det gamla bryggeriet Lyckholms i Göteborg. Här finns numera en exklusiv mötesplats för ledningsgrupper och andra som kräver det lilla extra för sitt arrangemang. Du kan även boka den gamla disponentbostaden för privata arrangemang.
Läs artikeln på http://np.netpublicator.com/netpublication/n00017813

Sodexo Meetings är en del av det globala företaget Sodexo AB, därför är vi extra glada över att AZita Shariati tilldelats ännu ett hedersamt pris.

Tidningen Veckans Affärer har utsett Service Managementbolaget Sodexos VD Azita Shariati till Årets direktör 2016. Hon får priset för ett framgångsrikt år med flera fina utmärkelser inom ledarskap och mångfald.

Vid Veckans Affärers gala förra året utsågs Azita Shariati till Näringslivets mäktigaste kvinna. I år går den titeln till Mia Brunell Livfors, VD på Axel Johnson AB.

Azita Shariati får priset som Årets direktör 2016 med motiveringen:
”Hon har utsetts till Sveriges bästa chef, nominerats till ”European Diversity Awards”, hamnat i toppen av ”Top 20 Women in Business in Northern Europe” och för ett år sedan blev hon av Veckans Affärer utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna 2015.”

- Jag har haft ett fantastiskt år och känner mig mycket hedrad. Utmärkelserna är så mycket mer än en titel. De väcker nyfikenhet och öppnar dörrar till spännande samtal och sammanhang, säger Azita Shariati, VD Sodexo AB.

Veckans Affärer har bevakat jämställdhet inom näringslivet i 18 år. Varje år görs en kartläggning av näringslivets mäktigaste kvinnor.

 

Le Vélo öppnar i Solna

15.12.28 16:59:58

Premiär för Le Vélo i januari 2016.

Här hittar du en mötesplats att slinka in på för morgon kaffe, frukost , lunch, afterwork, mingel eller ett möte.

Stora lokalen framifrån

Le Vélo erbjuder både en trendig bistromiljö och en attraktiv mötesplats med moderna konferenslokaler för interna eller externa möten. Vi välkomna både dig som har din arbetsplats i Arenastaden Solna, bor här eller vill samla kunder och medarbetare i denna pulserande nya stadsdel av Solna/Stockholm. Vi finns granne med Mall of Skandinavia och bara några minuters promenad från pendeltåg, bussar och tvärbanan.

Välkommen att prova något nytt, något unikt och något genuint.

Nya säljare Sodexo Meetings

15.10.20 17:25:36

 

DSC_1690

Sodexo Meetings driver ett 15-tal hotell- och mötesanläggningar runt om i Sverige. I Stockholms regionen har man under hösten förstärkt teamet med ett par nya medarbetare.

Jakob Axel-Nilsson är säljare för citymötesplatserna i Stockholm, Ann Samuelsson är säljare för det nyrenoverade Skytteholm på Ekerö och Sara Örneblad som säljare för det välkända Nynäs Havsbad i Nynäshamn. Alla tre har lång erfarenhet från välkända konferensanläggningar och restauranger sedan tidigare.

– Jag är stolt och glad över att ha lyckats rekrytera dessa medarbetare och ser framemot alla de nya kunder som teamet kommer att träffa för att erbjuda våra attraktiva mötesplatser i städerna och vackra guldkorn i natursköna lägen, säger Jörgen Tingsberg försäljnings- och marknadschef på Sodexo Meetings.

Vill du som konferensbokare få en visning av någon eller några av hotell- & mötesplatser, antingen själv eller tillsammans med en kollega är du välkommen att kontakta våra nya medarbetare.

Jakob når du på 08-5788 3429 eller jakob.axelnilsson@sodexo.com

Sara når du på 08-5788 3430 eller sara.orneblad@sodexo.com

Ann når du på 08-5788 3008 eller ann.samuelsson@sodexo.com

Läs vad tidningen Kick-off skriver om oss. http://www.kick-off.se/artikel/sodexo-meetings-forstarker/4982

Den gamla fabriksmiljön efter Lyckholms Bryggeri har länge varit en slumrande pärla, men nu väcks den till nytt liv och blir en mötesplats för företagare och konferenser, fester och event. Kvarteret Lyckholms ligger i de centrala delarna av Göteborg och här kan ni konferera i en unik miljö där gammalt möter nytt. Vi tror att kreativa lokaler, lyhörd personal, matupplevelser och en rogivande atmosfär är nyckeln till en lyckad konferens.

Biljardrummet

I våra olika konferensrum från sekelskiftet finns inte bara den nödvändiga och bekväma tekniken utan också en upplevelse utöver den traditionella konferensen. Varje konferensrum, matsal och grupprum har en egen touch och varje rum erbjuder dig som gäst nya intryck. Oavsett om det är ett mindre ledningsgruppsmöte, en utbildning, aktiverande teambuilding eller en festlig kick off gör vi allt för att du ska få ett perfekt forum för att uppnå dina mål.

Välkommen att boka på 010-250 60 20 eller lyckholms.se@sodexo.com

Vill du komma på visning? Välkommen att kontakt vår säljare Andreas K:son Edman på 0765-023308 eller via e-post andreas.edman@sodexo.com

Den 1 september 2015 öppnade vi dörrarna för denna nya mötesplats i attraktiva Arenastaden, Solna. Norra Konferens & Event är en modern mötesplats för både små och stora möten, utbildningar och olika typer av arrangemang. Vårt läge i ett expansivt företagsområde gör att det är enkelt att välja oss, både för dig som arbetar i närheten och för dig som vill ha en mötesplats nära kommunikationer både norr, väster och söder ut. Du når oss enkelt med pendeltåg, bussar och tvärbana.

DSC_4797

Vi finns på plats för bokning redan nu och du är välkommen att kontakta oss med dina bokningar.

Ring oss på 08-5788 3004 eller skicka ett mail på norrakonferens.se@sodexo.com

Fredagen den 10 juli, öppnade Sodexo Kviberg Park Hotel & Conference – en viktig del av det helt nya navet för multisport: Göteborgs Nya Arena.

Under invigningen för inbjudna gäster minglade gästerna runt och tittade på de unika möjligheter till uppleveleser, träning och olika typer av möten som erbjuds. I den högtidliga invignigen presenterade de tre ägarna till fastigheten det nya namnet för arenan; PrioritetSerneke Arena.

Med en yta på 45 300 kvadratmeter blir det nya landmärket en av Göteborgs största byggnader. Den unika sportanläggningen rymmer bland annat en året runt-öppen skidanläggning inomhus, en fullstor fotbollsplan, två idrottshallar, grundskola, idrottsgymnasium, gym, föreningslokaler och en skadeklinik för idrottare.

Sodexo har fått prestigeuppdraget att bland annat driva hotell, restaurang samt en konferens- och mötesavdelning med kapacitet för olika slags evenemang och sportarrangemang.

– Att vara med från dag ett i ett sammanhang som främjar hälsa och välbefinnande, går helt i linje med Sodexos mission. Genom Kviberg Park Hotel & Conference kan vi bidra ytterligare till ökad livskvalitet genom att erbjuda möjligheter till aktivitet, upplevelser, återhämtning och socialt umgänge i en attraktiv och optimalt planerad och skött fysisk miljö, säger Sodexo AB:s vd Azita Shariati.

Sodexos hotell- och konferensanläggningar finns på olika platser runt om i Sverige och rymmer allt från konferenshotell, herrgårdar och kurhotell med spa till mötesplatser i city eller i unik vildmarksmiljö.

Boka online på Kviberg Park

15.06.29 13:05:09

10 juli öppnar vi Kviberg Park Hotel & Conference i Göteborg. Nu har du möjlighet att boka hotellrum för ditt besök i Göteborg till förmånliga webbpriser. På www.sodexomeetings.se/erbjudande hittar du också förmånliga erbjudande.

Boka på http://www.sodexomeetings.se/kvibergpark/privat/ Vill du ring oss gör du det på 010-250 64 00

Varmt välkommen till ett nytt hotell med många unika möjligheter!

Under juni, augusti och semptember blir det extra förmånligt för dig att förlägga ditt interna eller externa möte på Koppar Restuarang & Konferens. Vi erbjuder dig då 20 % på lokalhyran vid heldagskonferenser. Du kan också avsluta ditt möte med middag eller ett kvällsevent för personal eller kunder. Vår vackra restaurang står till ditt förfrågan och vi längtar efter att få ta fram ett förslag till dig.

Välkommen att boka på bokningsservice.se@sodexo.com eller via 020-64 00 00

Läs mer om Koppar Restaurang & Konferens på www.sodexomeetings.se/koppar Detta erbjudande kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter.

I Linköping ligger Mjärdevi Science park. I Collegiumhuset har en nyrenoverad mötesplats formats. Här möts restaurang-, konferens- och eventgäster från både närområdet och andra delar av regionen runt Linköping. Den nyrenoverade anläggningen skapar en genuin känsla som kombineras med modern design och inredning.

Vår restaurang har öppet varje vardag från tidig morgon, du kan slinka in för en kaffe, ha ett affärsmöte eller boka den vackra restaurangmiljön för en fest eller ett företagsarrangemang på kvällen. Vår unika balkong kan nyttjas för bokning av så väl förtäring men även minimässor och workshops. I anslutningen till restaurangen finns en intim konferensavdelning för möten och utbildningar för upp till 60 personer och en delbar kongressal som tar upp till 453 besökare.

Välkommen att boka genom att ringa 020-64 00 00 eller maila till bokningsservice.se@sodexo.com

Mer om Collegium hittar du på www.sodexomeetings.se/collegium

 

I vackra Bohuslän, en timme norr om Göteborg ligger Nordens Ark. Parken är en unik avelspark som arbetar för att bevara utrotningshotade arter. Här finns en vacker miljö som är värd att göra ett besök. I anslutning till parken finns också en hotell och mötesanläggning med hotellrum, restaurang och konferensrum. Sodexo Meetings är stolta över att ha förtroendet att driva denna del av verksamheten på uppdrag av Stiftelsen Nordens Ark. Därför gläds vi över nytillskottet av djur i parken.

Du vet väl att du stödjer Nordens Arks viktiga arbete när du väljer att förlägga ditt möte eller din konferens till hotellet på Nordens Ark? Kontakta oss på 020-64 00 00 så berättar vi mer. Du kan också läsa mer om Nordens Ark på www.nordensark.se

Du som bokar konferenser- och möten är varmt välkommen till en stunds inspiration på vår mötesplats Klara Konferens i Stockholm.

Vi bjuder på en härlig frukostbuffé, bjuder på en miniföreläsning och presenterar våra hotell- och mötesanläggningar som finns i och kring Stockholm.

Miniföreläsning Balans i livet

Jonas Elfort Ek från välkända Prestationsbyrån delar tankar och ger inspiration. Föreläsningen riktar sig till dig som är intresserad av personlig utveckling och av hur presta¬tioner och att må bra hör ihop.

Tidpunkt:

Onsdagen den 22 april 07:30 -9:00

Plats:

Klara Konferens, Vattugatan 6 (hörnet Drottninggatan – Vattugatan i Stockholm City)

Anmälan till bokningsservice.se@sodexo.com

Platserna är begränsade. Anmäl dig senast 15 april