Nyheter

Massage i Disponentvillan

17.07.11 08:38:02

 

Massage på Lyckholms

En massagebehandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. De fysiska effekterna är att blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, vilket medför bättre syre och näringstillförsel till kroppens celler samt bättre utrensning av slaggprodukter.

Vi erbjuder nu massage av en legitimerad massör i en av våra härliga lokaler i Lyckholms Disponentvilla. Få en härlig stund av avslappning och välbefinnande på jobbet.
Vi säljer även presentkort.

Tidsbokning 010- 250 60 20

eller

lyckholms.se@sodexo.com

 

Klassisk massage, 40 min                              495 SEK

Med knådningar och tryck bearbetar massören de olika musklerna. En klassisk massage löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning. För att hålla borta trötthet och smärta i kroppen är regelbundna besök hos massören bra. Massagen bidrar till lugn, avslappning och ökar välbefinnandet samt rörligheten.

 

Deep tissue, 40 min                           495 SEK

Deep tissue är en teknik som syftar till att komma in i bindväven i kroppen, snarare än bara musklerna på ytan. När en massageterapeut utför detta, använder hon flera olika tekniker för att tränga djupt ner musklerna och släppa spänningar. Många kunder har en mer intensiv upplevelse med denna typ av massagen då det behandlar djup muskelvärk.

 

Thermo therapy, 40 min                                525 SEK

Värmeanvändning för att behandla skada. Värme bidrar till fysiologiska förändringar i vävnaden, såsom ökad temperatur, ämnesomsättning och elasticitet i vävnaden, minskad smärta och styvhet i kombination med massage, fuktiga handdukar kommer att producera allmän avslappning, vilket hjälper till att minska muskelspasmer och smärta.

 

MASSAGE