Om oss

Mötesplatsen & restuaruangen Le Vélo är en del av Sodexo. I Sodexo Meetings har vi samlat de hotell- & mötesplatser som vi har förtroendet att driva runt om i landet. Att vara en del av ett större sammanhang gör vi kan ge dig stora valmöjligheter av produkter och tjänster.

Vi driver idag ett 10-tal hotell- och  konferensanläggningar runt om i Sverige samt ett par hotell- och mötesplatser i Finland. Vi erbjuder olika prisvärda konferenspaket eller skräddarsydda konferenser. Oavsett om syftet är ett mindre ledningsmöte, en utbildning med många deltagare, aktiverande teambuilding eller en festlig kick-off så blir du väl omhändertagen av oss.

Sodexo Meetings arrangerar också möten utanför våra egna anläggningar. Vår inriktning och specialitet är större måltidsevenemang och middagsupplevelser där det ställs höga krav på mat, dryck, råvaror, logistik och service. Vi tar hand om hela lösningen, från strategi till projektledning och genomförande. Några exempel är Love Stockholm 2010 och Volvo Ocean Race.

Sodexo Tryck storlek medium

Vi är ett segment inom Sodexo AB. Sodexo grundades 1966 av Pierre Bellon i Marseille, Frankrike och är idag världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Vår historia i Sverige startade redan i början av 1900-talet. Bland våra anställda finns över 100 olika yrken och vi är det enda företaget på marknaden som med den mångfalden kan erbjuda tjänster inom tre olika områden – On site services, Benefits & Rewards Service och Personal & Home Services.