Lokaler

Hos oss finns 6 olika mötesrum att välja mellan. Du kan välja att boka ett eller boka alla vår rum och då få plats för grupparbeten och vara vår enda konferensgrupp för dagen. Nedan hittar du beskrivning av våra lokaler. Alla våra mötesrum är utrustade med wifi. Är det svårt att välja vilker rum du vill ha? Kontakta oss så visar vi dig gärna utbudet och hjälper dig med bokningen av ditt nästa arrangemang. Välkommen!

 

Anläggning Beskrivning Bio Skol U-bord Styrelse Öar Storlek

SJUAN

SJUAN är ett uppskattat mötesrum lämpligt för olika typer av sammanträden, ledningsmöte eller för den mindre konferensgruppen. Ni möts kring ett gemensamt bord i en lokal som är utrustad med tv, blädderblock och whiteboard
LÄS MER >
000140

SEXAN

SEXAN är vårt näst största mötesrum som har plats för upp till 20 personer beroende på möblering. Lokalen är utrustad med TV och blädderblock.
LÄS MER >
2016161616

FYRAN

FYRAN är en av våra mest populära konferenslokaler där möjligheterna är många. Lokalen rymmer upp till 60 personer beroende på möblering. Här kan vi möblera efter era önskemål.
LÄS MER >
6048262448

TVÅAN

TVÅAN är ett mindre intimt mötesrum för 1-4 personer där gruppen samlas runt ett gemensamt bord. Mötesrummet är utrustat med TV, blädderblock och en liten whiteboardtavla.
LÄS MER >
00040

ETTAN

ETTAN är ett mindre intimt konferensrum för 1-5 personer som samlas kring ett runt bord. Lokalen är utrustad med TV, blädderblock, mindre whiteboardtalva samt högtalare
LÄS MER >
00050