Erbjudanden

På Le Vélo finns rika möjligheter till effektiva möten. Löpande under året erbjuder vi dig som ny eller återkommande kund attraktiva erbjudande. Dessa erbjudande kan ej kombineras med andra avtal eller företagsrabatter. Vill du inte missa våra erbjudande? Skicka ett mail till le-velo.se@sodexo.com så ser vi till att du löpande får dem. Ange nyheter & erbjudande i ämnesraden.

Du kan också följa oss våra facebooksidor: Sodexo Meetings Hotell & Möten samt Le Vélo

Konferens i mötesrum TVÅAN  Lobby i restaurangen

Har du löpande behov av konferenslokaler runt om i landet eller i Stockholm?

Via Sodexo Meetings kan du teckna företagsavtal som gäller på flera av våra hotell- och konferensanläggningar. Detta hjälper dig att få framgångsrika möten till attraktiva priser. Efter avtalstecknande hjälper vi dig med implementering och information av avtalet via e-post, visningar och event efter dina önskemål.

Vill du veta mer om avtal för flera på hotell- och konferensanläggningar kontakta:

Jörgen Tingsberg, Marknad & Försäljningschef Sodexo Meetings

Telefon 08-5788 4007

E-post: jorgen.tingsberg@sodexo.com


Njut av lunchen i vår bistro

Varje helgfri måndag – fredag erbjuder vi ett antal smakrika lunchrätter, oavsett om du är pigg på en god sallad, en matig wraps, en värmande soppa eller dagens varma rätt.

Menyn hittar du här https://gastrogate.com/stockholm?restaurang=30935

Varmt välkommen!

BOKA HÄR

Frukost & kvällsevent? Boka det på Le Vélo

Arenastaden i Solna är attraktivt på många sätt för dig som vill samla kunder eller dina medarbetare till ett event. På Le Vélo har vi de bästa lokalerna för både ett mindre frukostmöte eller ett större event. Vill du bjuda in riktigt många kan du nyttja vår vackra ljusgård som ligger i direkt anslutning till både bistron och konferensavdelningen.

Välkommen!

  • Maila oss så får du prisuppgift & kan boka en visning
BOKA HÄR