Nyheter

 

Heldagskonferens i Solna: 500 kr/pers

I attraktiva Arenastaden har du möjlighet att välja mellan två mötesplatser som bådea ligger endast någon minut från bussar, tvärbana och pendeltåg. På Dalvägen 8 hittar du Norra Konferens och på Dalvägen 22 finns Le Vélo.

På Norra Konferens har vi 4 olika lokaler med plats för 100 personer i den största. På Le Vélo finns plats för 40 personer i den största lokalen samt ytterligare två mötesrum samt ett par grupprum. Du kan boka samtliga rum för att vara vår enda konferensgrupp för dagen eller bara boka just den lokal din grupp behöver. Kontakta oss så berättar vi mer eller bjuder på en visning av de olika möjligheterna i Solna. Välkommen!

Nu har du möjlighet att boka ett heldagsmöte till det förmånliga priset: 500 kr/pers exkl moms. I paketet ingår lokalhyra, förmiddagskaffe med smörgås, kall lunchtallrik inkl bröd och dryck samt eftermiddagskaffe med kaka.

FYRAN i skolsittning från sidan   Interiör Restaurangen

Erbjudandet kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter

En gång varje månad har du som arbetar i Arenastaden Solna eller planerar en konferens just den dagen möjlighet att starta morgonen med en härlig och smakfull ”hotellfrukost” på vår bistro Le Vélo. Ingen föranmälan behövs, du betalar enkelt med kort när du kommer.

Nästa tillfälle är fredagen en 1 december du en julinspirerad hotellfrukost dukas upp mellan kl 07:30 – 09:00

julbild

Visste du att den största lokalen hos oss på Le Vélo har byggts om? Numera kan vi möblera lokalen i den sittning som passar dig bäst. Upp till drygt 50 personer kan vi välkomna.

FYRAN i biosittning från dörr    FYRAN i skolsittning från sidan