Lokaler

Hos oss finns 7 olika mötesrum att välja mellan. Du kan välja att boka ett eller boka alla vår rum och då få plats för grupparbeten och vara vår enda konferensgrupp för dagen. Nedan hittar du beskrivning av våra lokaler. Alla våra mötesrum är utrustade med wifi. Är det svårt att välja vilker rum du vill ha? Kontakta oss så visar vi dig gärna utbudet och hjälper dig med bokningen av ditt nästa arrangemang. Välkommen!

 

Anläggning Beskrivning Bio Skol U-bord Styrelse Öar Storlek

SJUAN

Konferensrum SEXAN
SJUAN är ett uppskattat mötesrum lämpligt för olika typer av sammanträden, ledningsmöte eller för den mindre konferensgruppen. Ni möts kring ett gemensamt bord i en lokal som är utrustad med tv, blädderblock och whiteboard
LÄS MER >
000140

SEXAN

SEXAN i u-bord från dörren
SEXAN är vårt näst största mötesrum som har plats för upp till 21 personer beroende på möblering. Lokalen är utrustad med TV och blädderblock.
LÄS MER >
2116161616

FEMMAN

Konferensrum FEMAN
FEMMAN är ett utmärkt val för den mindre konferensen eller ett möte mellan medarbetare eller med kunder. Mötesrummet är utrustat med TV, blädderblock, whiteboard.
LÄS MER >
00060

FYRAN

FYRAN i skolsittning från sidan
FYRAN är en av våra mest populära konferenslokaler där möjligheterna är många. Lokalen rymmer upp till 70personer beroende på möblering. Här kan vi möblera efter era önskemål.
LÄS MER >
7051262448

TREAN

Konferensrum TREAN
TREAN är ett mindre mötesrum för upp till 4 personer kring ett gemensamt bord. Rummet är utrustat med TV, blädderblock och en mindre whiteboard
LÄS MER >
00040

TVÅAN

Konferensrum TVÅAN
TVÅAN är ett mindre intimt mötesrum för 1-4 personer där gruppen samlas runt ett gemensamt bord. Mötesrummet är utrustat med TV, blädderblock och en liten whiteboardtavla.
LÄS MER >
00040

ETTAN

Konferensrum ETTAN
ETTAN är ett mindre intimt konferensrum för 1-5 personer som samlas kring ett runt bord. Lokalen är utrustad med TV, blädderblock, mindre whiteboardtalva samt högtalare
LÄS MER >
00050