Kontakt

Bokning

Vi erbjuder flera olika typer av mötesplatser. Ibland kan det vara svårt att välja, välkommen att kontakta de konferensplatser och orter som du är intressead av. Berätta för oss vad du söker så hjälper vi dig tillrätta. Våra medarbetare på de olika platserna känner till hela vårt utbud och kan därför hjälpa dig med info om flera plats. Skulle det vara fullt på ditt första handsval tipsar vi gärna om varandra.

Du hittar alla kontaktuppgifter på respektiv persentationsida. Sök via ”Anläggningar” i rubrikraden ovan så kommer du rätt. Välkommen!

Visning?

Välkommen att kontakta oss för visning av våra hotell- och mötesanläggningar. Ring eller maila till den konferensanläggning som du är mest nyfiken på. Våra hotell- & konferenschefer samarbetar nära varandra så vill du se flera anläggningar, berätta det för den du ringer till så kan de hjälpa dig att lösa det på ett smidigt sätt.

Marknadsföring, PR & reklamsäljare?

Denna typ av frågor hanteras av respektive plats- & konferenschef. Ta kontakt med repektive konferensanläggning via mail eller telefon så hjälper de dig vidare till rätt person. Söder du mer information om Sodexo? Besök www.sodexo.se eller ring vår växel på 08-5788 4000