Lunchmeny

 

v 46

11-15 november

Måndag

HAV

Gratinerad alaskafilé med räkor och sparris serveras med stompad potatis

GÅRD

Texas beef chili med guacamole, nachos och rispilaff

ÄNG

Ingefärsstekt blomkål med guacamole, nachos och rispilaff

PASTA

Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky och rödlökssalsa

Tisdag

HAV

Citronstekt sejfilé med dill- och fänkålssås samt grönsakscous-cous

GÅRD

Fransk färsbiff med mild grönpepparsås och råstekt potatis

ÄNG

Morotsbiff med paprikamajonnäs och råstekt potatis

PASTA

Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky och rödlökssalsa

Onsdag

HAV

Tomatöverbakad kungsflundrafilé med grön ärthummus samt örtris

GÅRD

Rosmarinstekt kycklingfilé med rostad paprikasås och parmesanpotatis

ÄNG

Tomatbrässerad zucchini och broccoli med parmesanpotatis

PASTA

Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky och rödlökssalsa

Torsdag

HAV

Stekt panerad spätta med dansk remouladsås, citron och kokt potatis

GÅRD

Nattbakad högrev med jalapenosky, rostad majs och lökfräst potatis

ÄNG

Bön -och chiligryta med kumminkesella och kokt potatis

PASTA

Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky och rödlökssalsa

Fredag

ABONNERAD FÖR STÖRRE ARRANGEMANG 

 

Dagens lunch 98- (90.- för avhämtning)