Lunchmeny

 

v 4

20- 24 Januari

Måndag

HAV

Vitlöksglaserad hokifilé på bädd av wokade grönsaker samt persiljeris

GÅRD

Basilikabrässerad kycklingfilé med citrusgräddsås och råstekt potatis

ÄNG

Gratinerad blomkålslåda med paprika, vitkål och bulgur

PASTA

Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Tisdag

HAV

Bakad torsk med rostade rödbetor och kapris, spenat och brynt smör

GÅRD

Lammfärsbiff med örtyoghurt och potatisgratäng

ÄNG

Marockansk het gryta med aubergine, zucchini och couscous

PASTA

Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Onsdag

HAV

Smörstekt kolja med tomat- och paprikasalsa samt örtrostad potatis

GÅRD

Saltimbocca (lufttorkad skinka, salvia, vitt vin) på fläskkött samt risotto

ÄNG

Kikärtsbiff med tomat- och paprikasalsa samt stekt rispilaff

PASTA

Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Torsdag

HAV

Fiskgryta med potatis, vitt vin, grädde och stjärnanis samt citrus

GÅRD

Nattbakad porterstek på högrev med gräddsky, gelé och ugnspotatis

ÄNG

Fetaost- och broccolipaj med basilikakeso

PASTA

Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

Fredag

HAV

Havets Wallenbergare med hummersås, potatispuré och gröna ärtor

GÅRD

Husets hamburgare med bröd, dressing, lök, saltgurka och friterad potatis

ÄNG

Krämig medelhavspasta med soltorkad tomat, oliver, paprika och kapris

PASTA

Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

DESSERT

Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

 

Dagens lunch 105:- (96:- för avhämtning)

Varma grönsaker, salladsbuffet, bröd och vatten ingår liksom kaffe på maten.