Lunchmeny

Öppettider:
måndag- fredag  11.00-13.00

v 40
28 september -2 oktober

Måndag

HAV Ångad torskfilé med limecreme och gratinerad potatispuré
GÅRD Kycklingfilé ”Coq au vin” med rött vin, timjan, champinjoner samt ris
ÄNG Vegetarisk pasta med bakade tomater, lök, svamp, grädde och ost
PASTA Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Tisdag

HAV Grovsaltbakad hokifilé med citronsky, grön ärtpuré samt örtpotatis
GÅRD Pannbiff med lök, pressgurka, lingon och kokt potatis
ÄNG Vegetarisk chili med tortillas och ris
PASTA Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Onsdag

HAV Dill- och citrusbakad sejfilé med krämig räksås och picklad lökpotatis
GÅRD Pulled pork på tortillabröd med jalapenos, majscreme och stekt ris
ÄNG Kryddig broccolibiff med majscreme och picklad lökpotatis
PASTA Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Torsdag

HAV Ugnstekt flundrafilé med sås på citrongräs och chili samt rostad potatis
GÅRD Ostfylld färsbiff med basilikasky, soltorkad tomatcreme och klyftpotatis
ÄNG Paprikasotad palsternacka med soltorkad tomatcreme och klyftpotatis
PASTA Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Fredag

HAV Laxfärsfylld spättafilé med vitvinsås och ljummen bulgursallad
GÅRD Fläskfilé Black&white med sparris samt potatisgratäng
ÄNG Falafel med currycreme och stekt rispilaff
PASTA Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Dagens lunch 105:- (85:- för avhämtning)