Lunchmeny

v 26

24 juni – 28 juni

Måndag

HAV Vitlöksbakad sej med Ceasarpotatis, balsamicosky och citron
GÅRD Fläskytterfilé provencale med grilltomat och råstekt potatis
ÄNG Indisk quorn- och grönsaksgryta med yoghurt och basmatiris
PASTA Fusilli med kyckling, lök och zuccini i gräddig rosmarinsås
SALLAD Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök och rädisor samt ötdressing

Tisdag

HAV Skaldjursgratinerad hokifilé med lök och dill samt färskpotatis
GÅRD Nattbakad högrev med skogssvampsås, lingon och potatispuré
ÄNG Broccolibiff serveras med solroskärnor, färskpotatis och dijondressing
PASTA Fusilli med kyckling, lök och zuccini i gräddig rosmarinsås
SALLAD Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök och rädisor samt ötdressing

Onsdag

HAV Örtstekt torskfilé med kall romsås, bakade betor och grönsaksbulgur
GÅRD Färsbiff med chilisky, limecreme och klyftpotatis
ÄNG Spenat- och kesopaj med ananassalsa och ruccola
PASTA Fusilli med kyckling, lök och zuccini i gräddig rosmarinsås
SALLAD Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök och rädisor samt ötdressing

Torsdag

HAV Västerbottengratinerad spätta med sidfläsk, örtgräddsky och kokt potatis
GÅRD Basilikastekt kycklingfilé med rödvinssås, tzatziki och råstekt potatis
ÄNG Morotsbiff med rödbetssalsa och citruskesella
PASTA Fusilli med kyckling, lök och zuccini i gräddig rosmarinsås
SALLAD Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök och rädisor samt ötdressing

Fredag

HAV Bouillabaisse- Sydfransk fiskgryta med fänkål och saffran samt aioli
GÅRD Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med chilibearnaise och friterad potatis
ÄNG Vårrulle sweet´n´sour med soya och jasminris
PASTA Fusilli med kyckling, lök och zuccini i gräddig rosmarinsås
SALLAD Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök och rädisor samt ötdressing

 

Dagens lunch 98- (90.- för avhämtning)