Lunchmeny

v 21

20 maj- 24 maj

Måndag

HAV

Gratinerad torsk- och sejdublett med purjo och sparris samt potatispuré

GÅRD

Biff a la Lindström med skysås, inlagd gurka samt rostad potatis

ÄNG

Ostgratinerade rotfrukter med citron och kikärtor samt persiljeris

PASTA

Spagetti med röd pestosås, lufttorkad skinka och mozzarella

SALLAD

Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Tisdag

HAV

Ugnsstekt koljafilé med citronaioli och örtstompad potatis

GÅRD

Nattbakad högrev med lök- och baconsky samt potatisgratäng

ÄNG

Majsplättar med bönsalsa och lökfrästa haritcot verts

PASTA

Spagetti med röd pestosås, lufttorkad skinka och mozzarella

SALLAD

Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Onsdag

HAV

Pankostekt rödspätta med västkuströra, citron och dillkokt potatis

GÅRD

Grillad fläskkarré BBQ med tzatziki, grilltomat och potatisklyftor

ÄNG

Ingefärsglacerad blomkål med röd currycreme och basmatiris

PASTA

Spagetti med röd pestosås, lufttorkad skinka och mozzarella

SALLAD

Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Torsdag

HAV

Husets gräddiga fiskgryta med lök, fänkål, räkor och krutonger

GÅRD

Viltfärsbiff med lingongräddsås, baconcrunch och gratinerad potatis

ÄNG

Honungsrostade rödbetor med ruccola, solrosfrön, matvete och ostcreme

PASTA

Spagetti med röd pestosås, lufttorkad skinka och mozzarella

SALLAD

Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Fredag

HAV

Vitvinsbakad flundrafilé med grön ärthummus och stekt grönsaksris

GÅRD

Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med chilibearnaise och friterad potatis

ÄNG

Krämig gryta med fänkål och aubergine samt grönsaksris

PASTA

Spagetti med röd pestosås, lufttorkad skinka och mozzarella

SALLAD

Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

 

Dagens lunch 98- (90.- för avhämtning)