Lunchmeny

 

V. 4

21 – 25 Januari

Måndag

HAV
Vitlöksglaserad sejfilé på bädd av ratatouille samt grönsaksris

GÅRD
Basilikabrässerad kycklingfilé med citrusgräddsås och råstekt potatis

ÄNG
Gratinerad blomkålslåda med quinoa och svamp

PASTA
Grön tagliatelle med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

SALLAD
Krämig potatissallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Tisdag

HAV
Bakad torsk med rostade rödbetor och kapris, spenat och brynt smör

GÅRD
Lammfärsbiff med tzatziki och potatisgratäng

ÄNG
Marockansk het gryta med aubergine, zuccini och couscous

PASTA
Grön tagliatelle med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

SALLAD
Krämig potatissallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Onsdag

HAV
Chilistekt kolja med tomat- och paprikasalsa samt örtrostad potatis

GÅRD
Kryddig ragu på fläskkött med lime-och honungscreme samt jasminris

ÄNG
Kikärtsbiff med lök- och tomatsås samt stekt rispilaff

PASTA
Grön tagliatelle med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

SALLAD
Krämig potatissallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Torsdag

HAV
Fiskgryta med potatis, vitt vin, grädde och stjärnanis samt citrus

GÅRD
Kalvfärsbiff med gräddsås, gelé, inlagd gurka samt kokt potatis

ÄNG
Fetaost- och broccolipaj med basilikakeso

PASTA
Grön tagliatelle med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

SALLAD
Krämig potatissallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Fredag

HAV
Havets Wallenbergare med hummersås, potatispuré och gröna ärtor

GÅRD
Mixed grill (fläskfilé, kyckling, chorizo) med chilibearnaise och klyftpotatis

ÄNG
Krämig medelhavspasta med soltorkad tomat, oliver, paprika och kapris

PASTA
Grön tagliatelle med chilistekt kycklingfilé och gräddkokta champinjoner

SALLAD
Krämig potatissallad med dijon och pepparrot toppad med rökt lax och dill

 

Dagens lunch 98- (90.- för avhämtning)

Varma grönsaker, salladsbuffet, bröd och vatten ingår liksom kaffe på maten.

Smaklig måltid!