Lunch menu

Nya öppettider för lunch: KL 11:00-13:00

v 15 6 april – 10 april
Måndag
HAV Citronbakad sejfilé med purjo- och sellerislaw och persiljestompad potatis
GÅRD Rödvinsbrässerad fläskytterfilé med svamp- och örtrisotto
ÄNG Gratinerad palsternacka med ingefära och chipotlechilibönor samt risotto
PASTA Pasta Bolognese på lamm och rosmarin samt grana padano

Tisdag
HAV Ångad flundrafilé på örtsauterade grönsaker, curryris och limeyoghurt
GÅRD Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon och enbärsrostad potatis
ÄNG Vegetarisk chili serveras med saffransris och limeyoghurt
PASTA Pasta Bolognese på lamm och rosmarin samt grana padano

Onsdag
HAV Ugnstekt hokifilé med gräddig pepparrotssås och spenatslungad potatis
GÅRD Krispig friterad kycklingfilé med kapriscreme och klyftpotatis
ÄNG Lins- och auberginemoussaka med kapriscreme och ruccola
PASTA Pasta Bolognese på lamm och rosmarin samt grana padano

Torsdag
HAV Gräddig fiskgryta med potatis, purjo, sparris och vitt vin
GÅRD Grillad nötfärsbiff med ratatouille och potatisgratäng
ÄNG Långbakad rotselleri med råmarinerad blomkål och potatisgratäng
PASTA Pasta Bolognese på lamm och rosmarin samt grana padano

Fredag

Långfredag =STÄNGT

Dagens lunch 105.- (85.- för avhämtning)

Varma grönsaker, salladsbuffet, bröd och vatten ingår liksom kaffe på maten.