Restaurang och café

Restaurangen är en central mötesplats hos oss. Varje dag besöks vi av både konferensgäster, medarbetare från de olika företagen i området samt övriga Linköpingsbor njuter av en frukost, lunch eller fika hos oss. Vi har skapat en miljö som är bjuder in till att använda oss som en plats för spontana möten med en kund eller kollega.

Är ni ett större sällskap rekommenderar vi att ni bokar bord innan. Har du besök av VIP-gäster kan vi även servera lunchen vid bordet eller ordna en affärslunch.

I vårt caféutbud hittar du alltid något gott att njuta av tillsammans med kaffe av önskad sort. Vi bakar vårt frukostbröd och bakverk själva -du kan även beställa hela tårtor av oss.

Vårt lunchutbud består både av lunchbuffé med fyra alternativ av dagens rätt, salladsbuffé och hembakat bröd.  Menyn innehåller alltid något för alla smaker, så valet är ditt. Vårt köksteam förvaltar och förädlar det nordiska matarvet, gärna i kombination med internationella influenser. På vår vackra uteservering kan du njuta av dina måltider utomhus när vädret tillåter.

Du hittar aktuell lunchmenyn här http://www.sodexomeetings.se/collegium/restaurang-och-cafe/lunchmeny/ eller på http://collegium.kvartersmenyn.se

collegium_low-260 collegium_low-258 karusell_25 collegium_low-232 Karusell_5