Offertförfrågan

Här kan du göra din offertförfrågan utan att du binder dig. Fyll i de anläggningare eller de regioner som du är intresserad av så får du enkelt flera förslag för din nästa konferens, ditt möte eller event oavsett om du behöver hotellrum för övernattning eller ej. Vi återkommer med en offert som du kan ta ställning till innan du slutligen bestämmer dig. Om du har några specifika önskemål så kan du specificera dem under övriga önskemål. Vi återkommer med offert senast nästkommande dag.

Välj de anläggningar du önskar få offert ifrån:


Stockholm

Nynäs Havsbad

Nynäs Havsbad - Lyxig badpool vid havet

Nynäs Havsbad
– En kurort 35 minuter från Stockholm

Utsökt läge i yttre skärgården med vidunderlig havsutsikt. Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning. En vistelse hos oss blir minnesvärd sommar som vinter, höst eller vår.

Konferens: 90


Boende: 112


Ort: Nynäshamn

Skytteholm Ekerö

Herrgården, framsida1

Skytteholm Ekerö
- Kunglig avskildhet 30 minuter från Stockholm

Skytteholm har under 2014 renoveras pietetsfullt i en klassisk svensk stil. Välkommen till oss som konferensgäst, bröllopsgäst och weekendgäst.

Konferens: 130


Boende: 144


Ort: Stockholm, Ekerö

Kämpasten

kampasten

Kämpasten
- 20 minuter från Arlanda

Förstklassig konferensanläggning för effektiva möten och utbildningar, vackert beläget vid Mälarens strand. Prisbelönt kök.

Konferens: 80


Boende: 116


Ort: Sigtuna

Drottninggatan 89

Drottninggatan 89
- Unikt läge i Stockholms City

Perfekt mötesplats i modern design för dagkonferens, frukost- och kvällsworkshop, affärsmöten och event. Allt inom en kort promenad från Centralen. I närheten finns namnkunniga restauranger där dagen kan avslutas med en god middag.

Konferens: 45


Boende: 0


Ort: Stockholm

Luma Restaurang & Konferens

Tre

Luma Restaurang & Konferens
- 8 minuter från Stockholms Centralstation

Kreativ miljö med spännande utsikt över vattnet. Största konferensrummet har egen lounge och bar. Prisbelönt köksteam med unik koncept som värnar det nordiska matarvet.

Konferens: 40


Boende: 0


Ort: Stockholm

Klara Konferens

Klarasalen

Klara Konferens
- Centralt mitt i city med promenadavstånd från Centralstationen.

Klara Konferens har lokaler som passar alla; stora grupper, små grupper, utbildning, möten, konferenser, produktlansering med mera. Klara Konferens har även möjlighet att anordna olika event i anslutning till er konferens i Stockholm.

Konferens: 73


Boende: 0


Ort: Stockholm


Göteborg

Centralhuset Konferens

Centralhuset 002R

Centralhuset Konferens
– i Göteborgs City

I en toppmodern konferensanläggning, med en minut från flygbussar och tåg, finns funktionella möteslokaler för effektiva möten. I Hotel G erbjuder vi designade hotellrum och trendig restaurang i vårt atriumhus.

Konferens: 100


Boende: 600


Ort:

Restaurang Ullevigatan

Restaurang Ullevigatan
- I Göteborgs evenemangsstråk

Trendig miljö i vinnarfärgerna guld, silver och brons för att utmana dina sinnen. Perfekt för den dagliga lunchen och för lunchrepresentation. Vi lockar med en meny inspirerad av gård, hav och äng. Koppla av i vår lounge under tiden du förbereder ditt möte i någon av våra konferensrum.

Konferens: 60


Boende: 0


Ort: Göteborg

Kviberg Park Hotel & Conference

Kviberg Park 1

Kviberg Park Hotel & Conference
- Strax utanför centrala Göteborg

Här kommer att finnas rika möjligheter att trivas oavsett om du besöker ett sportarrangemang, träningsläger, företagsevent, konferens eller helt enkelt önskar boende i samband med din göteborgsvisit.

Konferens: 150


Boende: 355


Ort: Göteborg

Lyckholms Restaurang & Konferens

Kvarteret Lyckholms ligger i de centrala delarna av Göteborg och här kan ni konferera i en unik miljö där gammalt möter nytt. Vi tror att kreativa lokaler, lyhörd personal, matupplevelser och en rogivande atmosfär är nyckeln till en lyckad konferens.

Konferens: 32


Boende: 0


Ort: Göteborg


Kalmar, Jönköping, Västerås & Linköping

Elmia Meetings

Jönköping gala

Elmia Meetings
- Destination Jönköping

Unik kongress- och konserthall samt restaurangkapacitet för 3000 personer. Events, konferenser, kongresser, utställningar, kick-offer, festivaler samt 300 000 kvm utomhusyta i natursköna miljöer vid Vättern.

Konferens: 1000


Boende: 0


Ort: Jönköping

Collegium Restaurang & Konferens

Collegium Restaurang & Konferens

I Linköping ligger Mjärdevi Science park. I Collegiumhuset har en nyrenoverad mötesplats formats. Här möts restaurang-, konferens- och eventgäster från både närområdet och andra delar av regionen runt Linköping. Den nyrenoverade anläggningen skapar en genuin känsla som kombineras med modern design och inredning.

Konferens: 451


Boende: 0


Ort: Linköping