Drottninggatan 89

   
   

 

Ett utmärkt val för ditt Citymöte, nära centralen

Mitt i Stockholms City finns en ny attraktiv mötesplats i modern design för dagkonferens, frukost- och kvällsworkshop, affärsmöten och olika event. Allt inom en kort promenad från Centralen. I närheten finns många välkända restauranger där dagen kan avslutas med en god middag.

Våra lokaler är en modern miljö i vacker design

Här finns 4 konferensrum i olika storlekar samt en lounge för mingel, pauser och förtäring. När du bokar en dag konferens hos oss kan du välja mellan att äta lunchen på Restaurang Grill som ligger granne med oss eller få en spännande och mättande buffé uppdukad i anslutning till konferenslokalerna.

Tillsammans går vi igenom era önskemål och skapar menyer som ger er måltidsupp-levelser utöver det vanliga. Oavsett om det är ett mindre ledningsmöte, en utbildning eller ett möte med en viktig kund så gör vi allt för att du ska få ett perfekt forum och uppnå dina mål. Vill du ha tips om boende i vårt närområde eller förslag på aktiviteter för er grupp så hjälper vi gärna till.

Ramavtal

Drottninggatan 89 har ramavtal för konferenstjänst för statliga myndigheter och statlig förvaltning. Är du beställare inom denna del hittar du dina avtalspriser på www.avropa.se 

Men även du inte arbetar på en statliga myndighet kan du och ditt företag få ett attraktivt avtal med oss på Drottninggatan 89. Via Sodexo Meetings kan du teckna företagsavtal som gäller på flera av våra hotell- och konferens-anläggningar. Detta hjälper dig att få framgångsrika möten till attraktiva priser. Efter avtalstecknande hjälper vi dig med implementering och information av avtalet via e-post, visningar och event efter dina önskemål.

Vill du veta mer om avtal för flera på hotell- och konferensanläggningar kontakta:

Jörgen Tingsberg, Marknad & Försäljningschef Sodexo Meetings

Telefon 08-5788 4007

_PLX4083

Erbjudande

På Drottninggatan 89 finns rika möjligheter till effektiva möten. Löpande under året erbjuder vi dig som ny eller återkommande kund attraktiva erbjudande. Dessa erbjudande kan ej kombineras med andra avtal eller företagsrabatter.

 

 

 

 

 

Antal konferenslokaler 4
Kapacitet konferens 60
Kapacitet boende 0
Kapacitet restaurang 40
Antal rum 0
Spa/relaxavdelning Nej
Gratis Wi-Fi Ja

Drottninggatan 89
113 60 Stockholm

Tel 08 - 5788 5013

GPS-koordinater: 59.3387171,18.0564446

E-post: fabegedrottninggatan.se@sodexo.com